Welkom bij Mebatherm

Uw zoektocht naar een allround totaalinstallateur eindigt bij Mebatherm. Mebatherm installatietechniek uit Roden kan u van dienst zijn met alle voorkomende installatiewerkzaamheden voor verwarmen, koelen, ventileren, sanitair en elektra. Uw comfort is onze zorg en onze deskundige monteurs bieden kwaliteit bij alle werkzaamheden voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en slim kunt wonen

Mebatherm is een vooruitstrevende totaalinstallateur met een focus op duurzaamheid en comfort. De betrokkenheid bij de klant en onze toekomstgerichte werkwijze maken ons als totaalinstallateur uniek. Het inschakelen van Mebatherm zorgt voor één aanspreekpunt voor al uw installaties, en dat is wel zo gemakkelijk!

Nieuwbouw en renovatie
Bij nieuwbouw en renovatie kan Mebatherm u naar wens van dienst zijn met advies, voorbereiding, uitwerking en nazorg. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame klimaattechniek, elektrotechniek, loodgieterswerk, ledverlichting en domotica. Met een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Energie besparen
Met het oog op de toekomst richt Mebatherm zicht op duurzaamheid. Wilt u net als ons bewust omgaan met energie? Wij kunnen benodigde maatregelen treffen voor het verwezenlijken van woningen en gebouwen  met een hoge energiezuinigheid.

Diensten en onderhoud
Bij Mebatherm kunt u tot na de oplevering rekenen op betrokkenheid. Onderhoud aan bestaande installaties is belangrijk voor het verkleinen van de kans op storingen en het verlengen van de levensduur van de toestellen. Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract komen onze monteurs periodiek bij u langs om uw installatie te controleren om een optimale werking te blijven waarborgen.

In 1966 is Mebatherm opgericht en daarmee kunt u bovendien rekenen op bijna 50 jaar lang ervaring in installatietechniek. Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze dynamische en flexibele aanpak maakt dat wij altijd samen met u de oplossing vinden die het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen naar aanleiding van onze site, neem dan vooral contact met ons op.

Direct contact
050 - 502 79 79

Of laat ons u terugbellen tijdens kantooruren (08:00 tot 17:00)