brink

Mebatherm opnieuw Climate OK gecertificeerd

uitreiking climate okOp 3 februari is Mebatherm door Brink Climate Systems in het zonnetje gezet. Het bedrijf kreeg het nieuwe Climate OK certificaat uitgereikt. Dit betekent dat Mebatherm, na een uitgebreide audit, nog steeds voldoet aan de kwaliteitseisen van Climate OK installateur. Wim Hijmissen, commercieel directeur bij Brink, reikte de certificaten uit aan Herald Noot van Mebatherm.

  • Climate OK
  • Topkoeling
  • Passiefhuistoestel
  • Aanbod Luchtverwarming
  • Warmte Terug Winning

Waarom Climate OK certificering

climate ok gecertificeerdEen gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat creëer je niet alleen met de juiste producten. Ook het ontwerp, de wijze van installeren en het onderhoud van de installatie zijn bepalend voor een goed resultaat. Om al deze punten te waarborgen, heeft Brink in 2010 de Climate OK certificering in het leven geroepen. Deze kwaliteitscertificering onderscheidt de Climate OK installateur van andere installateurs. Er ontstaan minder fouten en de installateur ontvangt minder klachten, waardoor het imago van kwaliteitsinstallateur alleen maar sterker wordt. Mebatherm, dat nu opnieuw is gecertificeerd, is al 50 jaar als BRINK-specialist actief en heeft ruime ervaring opgebouwd in de realisatie van luchtverwarmings- en ventilatiesystemen.

Climate OK binnen de bouwkolom

Ontwikkelaars en woningcorporaties bieden hun klanten graag de zekerheid van een betrouwbare, energiezuinige en gezonde installatie. Wordt de Brink installatie door een willekeurige installateur geplaatst, dan kan ervoor gekozen worden om Brink te betrekken in het gehele ontwikkelproces.

brinkBrink beoordeelt in dat geval de werkzaamheden en goede werking, zodat de klant bij aanvaarding van de woning een Climate OK installatie aantreft. Deze werkzaamheden zijn echter niet kosteloos.

Kiest de opdrachtgever direct voor Mebatherm, een Climate OK installateur, dan verzekert hij zich direct van een deskundige uitvoering waar Brink Climate Systems achter staat. Met de verlenging van de certificering van Mebatherm gaan kwaliteit en een tevreden eindgebruiker dus hand in hand.

Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit