Lees meer over onze
SL!MME diensten
Over Mebatherm

Over Mebatherm

Mebatherm is een totaalinstallateur voor alle installaties voor gas, water, sanitair en elektra. Bij nieuwbouw en renovatie kunt u rekenen op advisering, ontwerp en vakkundige installatie. Van begin tot eind kunt u bij alle soorten installatietechniek rekenen op duidelijkheid, snelheid en kwaliteit. Onze monteurs verzorgen op vakkundige wijze de aanleg of installatie en onze betrokkenheid blijft tot ver na de oplevering. Mebatherm is gevestigd in Roden en werkzaam in heel Nederland.

Mebatherm richt zich als installateur op energie besparen en comfort

Mebatherm is een installateur met een focus op duurzaamheid en comfort. Als dealer van Brink Climate Systems staan verwarming, koeling en ventilatie centraal in onze organisatie. De producten van Brink Climate Systems bieden een zeer hoog rendement en dragen bij aan energiebesparing. Mebatherm beschikt over uitgebreide kennis in zonne-energie, aardwarmte en warmteterugwinningsinstallaties en kan u helpen met allerlei maatregelen voor het besparen van energie.

Mebatherm is ook uw partner voor service en onderhoud

Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract komen onze monteurs periodiek bij u langs om uw installatie nauwkeurig te controleren. Tevens biedt Mebatherm een 24 uur service bij storing van uw installatie. Onze monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om de storing van uw installatie zo snel mogelijk te verhelpen.

0