onderhoudscontract CV

Onderhoudscontract

Een goede CV-ketel gaat jarenlang mee en gaat zuinig om met het gasverbruik. Echter heeft elke ketel onderhoud nodig. Doet u dit niet, dan zal de ketel minder efficiënt draaien en gaat uw jaarlijks verbruik omhoog. Door een inefficiënte afstelling slijdt uw CV-ketel tevens harder en zal hij eerder stuk gaan. Door het afsluiten van een onderhoudscontract, bent u verzekerd van tijdig en vakkundig onderhoud van uw ketel.

24/7 service cv-ketel

24/7 service

Service-Slim biedt altijd directe hulp bij storing, dag en nacht. Ook als u nog geen klant bent bij ons staan we voor u klaar om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Voordelige en milieuvriendelijke CV aankopen

Welke past bij u?

Bij Service-Slim kunt u kiezen uit twee verschillende contracten. Welke het beste bij u past is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Bel gerust als u meer wilt weten over de onderhoudscontracten, éénmalig onderhoud of als u een andere vraag hebt.

vraag naar de voorwaarden
 
Comfort
Comfort plus
Geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij onderhoud
Yes
Yes
24/7 service bij storing
Yes
Yes
Jaarlijks onderhoud*
Yes
Yes
Geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij storingen**
No
Yes
Kosten per jaar
€ 90.23
€ 135.79
* inclusief nieuwe filters voor lv en wtw      ** onbeperkt eerste 3/4 uur per storingszaak
Vraag naar de voorwaarden door telefonisch contact met ons op te nemen op 050 - 502 79 79 of vul het informatieformulier in rechts op deze pagina.
 

Aanvragen onderhoudscontract of eenmalig onderhoud

service-slim
Onderhoudscontract
Onderhoud van cv-ketels is belangrijk omdat de kans op storing aanzienlijk verkleind wordt. Daardoor wordt de levensduur behoorlijk verlengd. U kunt bij ons een speciaal service- en onderhoudscontract afsluiten dat voor u heel voordelig is. Lees meer...
service-slim
Onderhoud ventilatiesystemen
Goede ventilatie is erg belangrijk voor het creëren van een gezond werk- en/of woonklimaat. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat vervuilde lucht en luchtvochtigheid wordt afgevoerd en de ruimte wordt voorzien van nieuwe frisse lucht. Lees meer...
Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit