Klanten aan het woord

14-04-2017

S Hoorn


Vriendelijke mensen, nemen echt de tijd voor je. Deskundig advies ontvangen over de kleur licht die het beste bij onze ruimte past. De service ging ook verder na de bestelling. In ons pand hebben 2 installateurs alle oude verlichting vervangen voor de nieuwe verlichting. Erg positief over het gehele traject en het mooie resultaat!

05-04-2017

N. Hofstee

Klantvriendelijk en doen wat ze beloven.

Van de week heb ik voor het eerst in 2 jaar tijd gebruik gemaakt van de storing service. En ik moet zeggen, ik was blij verrast over het adequaat handelen.
- Zeer vriendelijke en behulpzame mevrouw aan de telefoon.
- Er werd direct een afspraak ingepland.
- Storing was dezelfde dag nog door de monteur verholpen.
Complimenten, daar kunnen veel bedrijven nog van leren!

22-03-2017

T Janssen

Onze oude cv ketel was er mee opgehouden en zaten in de kou. Direct een nieuwe cv ketel besteld. Er werd alleen niet optijd vermeld dat het levermoment van de cv ketel was verplaatst naar een later datum. Een vervelende situatie werd alleen maar nog vervelender!

16-03-2017

B Mulders

Mijn eerste ervaring is positief. Voor mijn winkel heb ik een lichtplan laten opstellen. Hier werd echt de tijd voor genomen. De uitvoering leverde het gewenste resultaat!

16-03-2017

J Smid

Super ketel, ook wanneer meerdere kranen geopend zijn blijft het water lekker warm. Stel de snelle installatie erg op prijs.

14-03-2017

K Utten

Na de verbouwing van de badkamer merkte we al vrij snel, dat de capaciteit van de oude ketel onvoldoende was voor de regendouche. Na een zorgvuldige oriëntatie gekozen voor Remeha Tzerra 39C. De regendouche werkt nu geweldig.

05-03-2017

T Harten

De nieuwe cv ketel werkt prima, energiezuinig en makkelijke bediening van de thermostaat. Installatie was correct en netjes.

28-02-2017

P Arens

Snelle en vakkundige installatie van de zonnepanelen.
Heldere uitleg over de werking, goede kwaliteit materialen.

23-02-2017

T Haagsma

Eerlijk, open en enthousiast bedrijf.
Blij verast met het resultaat. Het is nu nog fijner wonen met het binnenklimaat.

22-02-2017

L Nicolai

Montage CV goed uitgevoerd.
Voor Mebatherm gekozen op basis van de ervaring van de buurman.

10-02-2017

V Zeilstra

Alles verliep zonder problemen en in goed overleg. Resultaat: prima zonnepanelen!

22-10-2016

H Klaveren

Bij installatie van de ketel bleek een onderdeel defect te zijn. De installateur kon dit niet ter plekke oplossen. Hierdoor zaten wij een paar dagen in een koud huis. Uiteindelijk is het opgelost, maar wel jammer dat dit de eerste ervaring moest zijn.

18-10-2016

N van Rommendahl

Al jaren maak ik gebruik van het abonnement van Mebatherm voor mijn CV ketel. Laatst sloeg mijn CV niet meer aan dus ik heb de klantenservice gebeld. Dezelfde dag zat ik er weer warmpjes bij. Super bedankt Mebatherm!

27-09-2016

A Gritzen

Wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen. De installatie van mijn zonnepanelen is erg vlot gegaan. Fijn dat de medewerkers nadien alles keurig hebben opgeruimd. Bedankt voor de goede service.

16-09-2016

Q van Clootwijck

Snelle en correcte afhandeling.
Keurige en snelle montage.
Aangenaam binnenhuisklimaat.

 

21-08-2016

A Janssen

Mebatherm, wat zijn jullie een kanjers! Kom niet vaak een bedrijf tegen die zo'n goede indruk op mij achterlaat. Jullie hebben in al mijn wensen voldaan en meer. Heb jullie al aangeraden aan mijn kennissenkring hoor.

13-08-2016

U Gabriƫl

Via de website een offerte ingediend. Dezelfde dag nog werd er contact opgenomen. De service is precies wat je ervan mag verwachten. Correct, snel en klantvriendelijk. Indien nodig maak ik in de toekomst graag weer gebruik van jullie services.

01-08-2016

S Vriezen

Van de week gaf de cv ketel rond 20.30u storing aan. De storing kon helaas niet verholpen worden door onze eigen technische dienst. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice van Mebatherm was er binnen een uur een monteur ter plaatse. Hij kon ons gelukkig uit de brand helpen. Heel blij met de service. 

24-07-2016

A Aartsen

We hadden ervoor gekozen om de luchtverwarming op kantoor uit te laten breiden met airconditioning. Op de dag van plaatsing kwamen er twee monteurs langs die snel en vakkundig het werk verrichtte. We hadden totaal geen last van hun aanwezigheid. Positief over jullie bedrijf.

15-07-2016

L Spaanen

Zover ik kan beoordelen is het allemaal prima gegaan. Vriendelijke mannen en de kinderen konden gewoon lekker hun gang gaan, hadden ze geen problemen mee.  Ik zelf stoorde mij alleen een klein beetje aan de radio die ze luisterden, wellicht een puntje van verbetering voor de toekomst. Verder heb ik nergens wat op aan te merken. Meer dan tevreden.

10-07-2016

L van Ginkel

Prima werk verzet. Mannen waren lekker makkelijk in de omgang. Dat vond ik wel erg fijn gezien er vreemden bij je over de vloer komen. Mijn huis werd netjes achtergelaten en was niet te merken dat ze er geweest waren. Zeer blij met de locatie van de omvormer. Door gebrek aan ruimte in de meterkast hangt hij in het washok. Ga zo door.

06-07-2016

E Woerden

De installatie verliep soepeltjes. Echter was eigen oplettendheid genoodzaakt. Er waren andere panelen vanuit de zaak meegenomen. Gelukkig werd dit snel opgelost door de heren. Tijdens de installatie een lekker bak koffie en lunch aangeboden, dat konden ze wel waarderen. Ontzettend blij met het resultaat en zeker een aanrader voor anderen! We hopen dat de zon flink gaat schijnen!

05-07-2016

K Graafschap

Voor het installeren had ik een dag vrij genomen van werk. Achteraf ook blij mee, want de monteurs waren wat verlaat. De mannen hebben uitstekend werk verricht en gaven aan het einde een heldere uitleg. Het rendement van de zonnepanelen ligt nog niet echt hoog. Echter ligt de oorzaak niet bij de panelen maar aan het slechte zomerse weer van afgelopen tijd. Enfin, we houden moed dat het mooie weer nog komt!

01-07-2016

P Zweertjes

Fijne ervaring gehad met Mebatherm. Je krijgt vakmannen op je dak die de zonnepanelen binnen een dag installeren. Het was allemaal goed geregeld en ze kwamen hun afspraken na. Fijne gasten.

24-06-2016

T Erhout

Heldere offerte panelen, goede klantenservice en vakkundig personeel.  BTW-teruggaaf!

24-06-2016

G Mulder

Na het lezen van veel goede reviews en het bekijken van de website was de keuze op jullie bedrijf gevallen. Aangename prijs en goede service. Dat is waar we naar op zoek waren en dat is wat we hebben gekregen. We zijn tevreden met de luchtverwaming.

23-06-2016

E Nijdam

Goede ervaring met deze leverancier. Snel en correct geholpen.

20-06-2016

E Veldman

Contact verliep voorspoedig, de heren werkte netjes en vlot. Nu nog wachten op het warme weer, wij zijn er in ieder geval klaar voor met de topkoeling.

20-06-2016

O van der Sluis

De levering van de warmtepomp was volgens afspraak en compleet.
Toen ik een vraag had bij de installatie kon ik ze gewoon opbellen.

18-06-2016

C Hof

Website is overzichtelijk en duidelijk met een uitgebreid aanbod aan cv-ketels.  De installeur plaatste binnen een paar uur de ATAG CV Ketel. Alles verliep soepel zonder problemen.

03-06-2016

E James

Na wat miscommunicaite in het begin, is het traject verder prima verlopen. Tevreden over de zonneboiler.

02-06-2016

O Akelay

Collega was erg tevreden over de panelen, zodoende is onze keuze op jullie gevallen.

28-05-2016

D Pons

In contact gekomen via onze buren. Zij hadden zonnenpanelen door jullie laten plaatsen en waren erg tevreden. Wij zijn erg goed en vriendelijk door het personeel geholpen.

22-05-2016

I Ypma

Kwalitatief hoogwaardig systeem, vakmanschap, eerlijke prijs

19-05-2016

P Tichelaar

Huidige luchtverwaming uitgebreid met topkoeling, aangenaam werken in de zomer.

17-05-2016

A Boersma

Website oogt overzichtelijk en verzorgd + achtergrond informatie.
Bedrijf is goed en makkelijk te bereiken.
Aantrekkelijke aanbieding.
Vakkundig installatie luchtverwamingssysteem + vlot.

07-05-2016

U Knol

Na de vlotte installatie kregen wij uitgebreide uitleg over de panelen en advies over de BTW teruggave. Ook na installatie konden wij nog bij hun terrecht met vragen. Top service!

06-05-2016

K van der Groot

Via een zakenrelatie bij Mebatherm terecht gekomen. Erg tevreden met de luchtverwarming in ons kantoor. Goed werk geleverd!

02-05-2016

L Jansen

Mebatherm heeft alles naar wens uitgevoerd. Monteurs waren erg geduldig met al onze vragen over de zonneboiler.  Ze lieten alles ook weer netjes achter, super fijn.

25-04-2016

Y Tillmanno

Een maand nadat het klimaatsysteem op het werk geinstalleerd was gaf hij een error. Na een belletje naar het kantoor werd er een monteur onze kant opgestuurd. Gelukkig was het snel verholpen. Blij met de vlotte service.

22-04-2016

N de Vries

Prettig contact en snelle installatie. Nu nog zien hoe goed de panelen werken, we hebben er vertrouwen in.

10-04-2016

U Hornstra

Prima, keurige manier van zaken doen.
Tevreden met de geleverde warmtepomp.

03-04-2016

B Vonk

De Intergas ketel bevalt ons prima, tot op heden nog geen enkel probleem mee gehad. Hij werkt erg goed, geruisloos en zuinig. Prima ding.

02-04-2016

A de Haan

Als milieubewust bedrijf hebben wij recentelijk dit bedrijf in geschakeld voor warmteterugwinning. We werden correct en uitgebreid ter woord gestaan. Vriendelijke  jongens met verstand van zaken. Wij zijn tevreden.

31-03-2016

E Aarts

Ik heb sinds 2 jaar nu een onderhoudscontract bij Mebatherm voor mijn CV en ben erg tevreden. Vorige week had mijn CV storing en gaf hij geen warm water meer. Ik heb de 24/7 service van Mebatherm gebeld en ze hebben het voor mij dezelfde dag nog verholpen. 

30-03-2016

J Schots

Ik ben erg bij met mijn nieuwe zonnepanelen. De installatie is soepel verlopen en ging sneller dan verwacht. Bedankt voor de service.

19-03-2016

B Adryaens

Betrouwbaar bedrijf met ervaring in luchtverwarming.

03-03-2016

W Koster

Wij zijn zeer tevreden met de slimme thermostaten. Ideaal dat ik de temperatuur in huis nu op afstand kan regelen via mijn telefoon.

17-02-2016

S Koning

Via kennisen in contact gekomen. Zeer goede ervaring gehad, zeker een aanrader.

16-02-2016

A Moensendijk

Wij zijn zeer positief over jullie bedrijf. Prettig contact met de klantenservice, afspraak maken ging makkelijk en alles liep volgens planning. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding voor de CV ketel. Wat een verademing om een ketel te hebben dat zijn werk goed doet. Vanaf nu weer heerlijk douchen. Hoe energiezuinig de ketel is moeten we nog zien, maar daar hebben we alle vertouwen in.

20-01-2016

T Klein

Professioneel bedrijf en komen afspraken na. Zeer goed!

15-01-2016

R Witteveen

Het begin verliep wat rommelig, maar dit werd al snel rechtgetrokken. Bedrijf met ervaring & verstand van luchtverwarming. Al met al prima.

14-01-2016

O Geneart

Vooraf veel goede advies ontvangen over warmteterugwinning. Na wat wikken en wegen besloten    om hiervoor te kiezen. Mebatherm heeft ons goed door het traject begeleid. Geen fratsen achteraf.

14-12-2015

G de Boer

Een tijdje geleden hebben wij bij Mebatherm de Remeha Calenta 40C aangeschaft. Van de week gaf de ketel ‘s avonds een storing aan. Gelukkig zijn ze 24 uur per dag bereiken. Dezelfde avond kwam er nog een monteur langs. Super service.

13-12-2015

D Smits

Redelijke prijs
Open, eerlijke communicatie.
Personeel met verstand van zaken en dat van aanpakken weet.
Gebruiksvriendelijke luchtverwarmingssyteem

 

08-12-2015

H van der Zee

  1. Prijs
  2. Aardige monteurs, echt hart voor het vak.
  3. Uitgebreide uitleg panelen
01-12-2015

S de Jager

Snelle reactie
Prijs + kwaliteit = goed
Prima CV ketel

28-11-2015

L Kok

Vertrouwd gevoel
Kwaliteit + prijs
Vakkundig
Mogelijkheden luchtverwarming

11-11-2015

R van Dam

De jongens van Mebatherm hebben verstand van hun producten.
Na installatie ontvingen we een goede uitleg over klimaat beheersing in huis.

08-11-2015

D Fokkers

De CV ketel is stil, zeer snel warm, makkelijk te bedienen en nu alleen nog de lage energierekening afwachten.

07-11-2015

V Janssen

Alles goed verlopen.
Kwaliteit CV-ketel

03-11-2015

J Sikkema

– Mondelinge reclame
– Veel ervaring
– Panelen + omvormer

10-10-2015

B van Dijk

Goede kwaliteit luchtverwarmingssysteem, prijs/kwaliteit, vakkundig personeel.
Ik heb geen tips omdat alles naar volle tevredenheid is verlopen.

10-10-2015

G Goverts

Op de website een offerte aangevraagd. Ontvingen al snel een mooie aanbieding.
Aardige monteurs, installatie verliep goed en kregen achteraf een uitgebeide uitleg over de werking van de panelen.

02-10-2015

P van der Meulen

Kregen een goed gevoel bij het bezoeken van de website. Veel informatie te vinden over panelen en omvormers. We werden tijdens het traject keurig op de hoogte gehouden. Prima werk verricht!

16-09-2015

E Fortuyn

Van te voren veel het internet afgespeurd naar mogelijke aanbieders. Uiteindelijk de keuze op Mebatherm gevallen. Kwaliteit materialen, goede merken, gedetailleerde offerte en snelle & correcte reacties vanuit de klantenservice. Wij hebben gekozen voor de Brink Climate Systeems om het klimaat binnenshuis te kunnen reguleren. Nog voor de installatie kon ik de materialen nog eens goed bekijken. Op de afgesproken dag zijn er monteurs bij ons thuis gekomen en hebben het systeem keurig geinstalleerd. Uiterst tevreden.

16-09-2015

H Hylkema

Nette prijs, vlotte montage klimaatsysteem.
Mannen hebben hard gewerkt en de boel netjes opgeruimd.

04-09-2015

H Gaastra

Na de vlotte installatie van de Nefit Ketel, waren de eerste resultaten al snel meetbaar. Positief!

01-09-2015

I Tamsma

Op de site kan je al veel informatie over de panelen vinden. Gekozen voor panelen in combinatie met zonneboiler. Prettig contact en gewoon een goed product.

30-08-2015

S van der Werff

Goede dienstverlening, mooi product, ga zo door! 

11-08-2015

S de Jager

Snelle reactie
Prijs + kwaliteit = goed
Prima CV ketel

06-08-2015

W Theunissen

Aardige mannen. Wij kregen een uitgebreide uitleg over de panelen. Meer dan tevreden.

01-08-2015

N Meijer

Op de website een offerte ingediend voor een warmtepomp. Na een week niks gehoord te hebben toch zelf maar even telefonisch contact opgenomen. Kreeg al snel excuses aangeboden en werd vanaf toen zeer vakkundig geholpen. In één woord: Prima.

23-07-2015

O Jonkman

  • Communicatie helder
  • Offerte aantrekkelijk
  • Kennis personeel
  • Luchtverwaming + topkoeling
  • Prima bedrijf
29-06-2015

I van Houten

De oude ketel was op. De nieuwe ketel (ook een Remeha) is klein, maar zeer krachtig. Verwarmd het water snel en geluidloos. Niks op aan te merken.

24-06-2015

D de Leeuw

Comform afspraak
Professioneel bedrijf
Goed opgeleid personeel
Veel ervaring met panelen

07-06-2015

S Jones

Zeer overzichtelijk website. Informatie over zonnepanelen goed en snel vindbaar.
Goede klantenservice, gunstige prijs en snelle installatie.

04-06-2015

H Akkerman

Bij ons op kantoor kan het al snel erg benauwd worden, waardoor werken minder prettig wordt. Het klimaatsysteem biedt echt uitkomst, wat een verbetering! Zeer gebruiksvriendelijk + goede prijs/kwaliteitsverhouding.

30-05-2015

K Dirksen

Voor het aanschaffen van zonnepanelen hadden wij meerdere bedrijven vergeleken.
De goede prijs kwaliteitsverhouding en het lezen van reviews heeft ons geholpen bij het maken van de keuze voor jullie dienstverlening.

27-05-2015

J Huizinga

Er zijn op internet ontzettend veel aanbieders van zonnepanelen. Na een lange zoektocht kwamen we uit op de site van Mebatherm. Na het ontvangen van de offerte was ons keuze al snel gemaakt. Professioneel bedrijf, goede klantenservice, heldere offerte. Gewoon goed.

13-05-2015

A Poelstra

Erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een leverancier van zonneboilers.

11-05-2015

T Bloem

In het verleden al vaker goede verhalen gehoord over Mebatherm. Daarom besloten om onze panelen bij hun te kopen.
– Prima werk verricht
– Vriendelijk personeel
– Waar voor je geld

11-05-2015

M Kuijken

Duidelijke website, goed advies, redelijke prijs.
Installatie van het klimaatsysteem binnen een dag.
Nette jongens die hun werk naar behoren uitvoeren.

09-05-2015

J Jansen

Professioneel uitziende website, heldere uitleg BTW-teruggaaf zonnepanelen.
Snelle reactie, prijs/kwaliteit, reviews.

05-05-2015

J van Oostendorp

De installeurs van Mebatherm kwamen netjes op de afgesproken dag en tijdstip om de nieuwe CV ketel te installeren. Dit deden ze zeer zorgvuldig en ze lieten alles weer netjes achter. De ketel zelf is een top ding. Makkelijk te programmeren, behaagelijke watercomfort en stil in gebruik. Meer dan tevreden, zeker een aanrader!

28-04-2015

K Roessink

Zeer gunstige offerte ontvangen. Binnen mum van tijd waren de zonnepanelen op het dak van ons huis geplaatst. Goed vakwerk!

17-04-2015

U de Haas

De monteurs hebben goed werk verricht. Achteraf konden wij nog terecht met al onze vragen. Erg fijn bedrijf.

15-04-2015

F Ruijters

Personeel luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Installatie van de zonnepanelen verliep soepel.

12-04-2015

U Groenewoud

Online diende ik een offerte in, binnen een dag werd ik al uitgenodigd voor een afspraak. De afspraak verliep zo goed, dat ik direct besloot om ze akkoord te geven voor de opdracht. Het bedrijf is erg flexibel en meedenkend. De installatie van het luchtverwamingssysteem ging rap. Het resultaat was nog beter dan gedacht. Bedankt Mebatherm!

07-04-2015

R Wouters van Eijndhoven

Via mond tot mond reclame bij Mebatherm terecht gekomen. Telefonisch ben ik goed op de hoogte gesteld voor alle mogelijkheden omtrent klimaat beheersing. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de monteurs. Dit waren leuke en nette mannen. Echt een goede ervaring gehad.

21-03-2015

S Vlughten

Installatie van de zonneboiler verliep vlot. Monteurs waren erg vriendelijk en lieten de boel netjes achter. Top werk.

05-03-2015

Z Steenstra

Deskundig advies, kwaliteit systeem, aantrekkelijke prijs, vakkundig personeel en het belangrijkste: behaagelijk binnenklimaat.

Tip: voeten vegen, de hele vloer was zwart.

27-02-2015

B Kobjolke

Ondanks het feit dat er wat problemen waren omtrent de betaling, die overigens wel netjes zijn opgelost, zijn we heel tevreden over Mebatherm.
Doorslaggevend was het merk panelen, betrouwbare uitstraling en prijs.

03-02-2015

B Venema

Uitgebreid aanbod van goede merken.
Redelijke prijs.
Montage panelen binnen een dag

Verbeterpunt: rommel opruimen na montage

02-02-2015

M Lelijveld

Wat een groot verschil tussen mijn oude ketel en de nieuwe ketel van Remeha. Hij is compact, maar werkt super. Verwarmd snel veel water. Dit doet hij geluidloos en hij is ook nog eens zuinig. Een zeer goede aankoop.

08-12-2014

R Asschermann

Goede voorlichting, prijs, reviews en klantenservice.

04-12-2014

T Wielinga

Vriendelijk door het personeel op kantoor geholpen.
Ook de monteurs die bij ons thuis langs kwamen waren zeer klantvriendelijk.
Na de montage van het klimaatsysteem werd mijn huis netjes achtergelaten.
Super bedankt, erg blij mee.

Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit