ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen

Goede ventilatie is erg belangrijk voor het creëren van een gezond werk- en/of woonklimaat. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat vervuilde lucht en luchtvochtigheid wordt afgevoerd en de ruimte wordt voorzien van nieuwe frisse lucht. Deze frisse lucht wordt vervolgens weer op dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur aangeleverd. Hierdoor voorkomt u warmteverlies en onnodige stookkosten.

onderhoud ventilatiesystemen

Het belang van onderhoud

Om uw ventilatiesysteem efficiënt te houden is periodiek onderhoud erg belangrijk. Door de ventilatie zullen de kanalen zich op den duur gaan vullen met stof, waardoor het af- en aanvoeren van lucht moeilijker wordt. Daarnaast is het raadzaam om de motor en afzuigers van het ventilatiesysteem jaarlijks even opnieuw af te laten stellen.

contact mebatherm

Afspraak maken

Is uw ventilatieysteem toe aan onderhoud en wilt u hiervoor een afspraak maken? Vult u dan onderstaand formulier in. We bieden zowel eenmalig als periodiek onderhoud aan. Nadat u het formulier hebt verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  • Afspraakformulier: Onderhoud ventilatiesysteem

  • Betreft *

service-slim
Onderhoudscontract
Onderhoud van cv-ketels is belangrijk omdat de kans op storing aanzienlijk verkleind wordt. Daardoor wordt de levensduur behoorlijk verlengd. U kunt bij ons een speciaal service- en onderhoudscontract afsluiten dat voor u heel voordelig is. Lees meer...
service-slim
Onderhoud ventilatiesystemen
Goede ventilatie is erg belangrijk voor het creëren van een gezond werk- en/of woonklimaat. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat vervuilde lucht en luchtvochtigheid wordt afgevoerd en de ruimte wordt voorzien van nieuwe frisse lucht. Lees meer...
Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit