service-slim zakelijk

Zakelijk

Voor de zakelijke markt biedt Mebatherm zeer gunstige (maatwerk) onderhoudscontracten.


Onderhoudscontract installatietechniek voor bedrijven

Onderhoudscontracten voor bedrijven

Om problemen met installaties te voorkomen en de veiligheid en levensduur te waarborgen is frequente onderhoud aan installaties noodzakelijk. Sluit daarom een onderhoudscontract af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij houden de installaties voor u in de gaten en geven u een service call wanneer er onderhoud gepleegd moet worden.

Totaalinstallateur installatietechniek

Totaalinstallateur

Als bedrijf heeft u allerlei soorten installaties in uw pand staan. Dan heeft u behoefte aan een Totaalinstallateur. Onze installateurs beschikken over allround kennis in installatietechniek, elektrotechniek en loodgieterswerk. Hierdoor heeft u maar één partij nodig voor al uw onderhoud. Geen klus die wij niet aankunnen!

24-7 service installatietechniek

24/7 bereikbaar

Opereert uw bedrijf buiten de reguliere kantooruren en weekenden? Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar. Zelfs op feestdagen. Last van een storing? Één simpel belletje is voldoende en wij sturen direct een monteur naar u toe. Wij zorgen voor een passende oplossing binnen 24 uur, zodat u snel weer verder kunt met uw core business.


onderhoud installatietechniek woningcorporaties

Onderhoudscontracten voor Woningcorporaties

Mebatherm heeft jarenlange ervaring met het onderhoud voor woningcorporaties. Wij zijn ons bewust van de druk waaronder woningcorporaties staan door de vele bezuinigingen. Onze aanpak is afgestemd op uw werkwijze. Geef daarom uw complete vastgoed onderhoud uit handen aan Mebatherm.

all-in pakket installatietechniek

All-in pakket

Met ons all-in pakket bespaart u veel tijd en geld. U heeft één aanspreekpunt voor alle soorten installaties voor gas, water, sanitair, elektra en luchtbehandeling. Wel zo makkelijk en efficiënt.

kosten installatietechniek

Geen onvoorziene kosten

Bij ons heeft u geen last van onvoorziene kosten. Wij stellen van te voren een begroting voor u op.

24-7 service

Onderhoudsmeldingen

Wij staan 24/7 voor u klaar om alle onderhoudsmeldingen te ontvangen. Bij hoge urgentie sturen wij direct een monteur. Voor minder dringende zaken plannen wij een afspraak in.

klanttevredenheid mebatherm

Bewonerstevredenheid

De bewonerstevredenheid is onze graadmeter. Wij zorgen ervoor dat u tevreden huurders houdt.


onderhoudscontract installatietechniek sportvereniging

Onderhoudscontracten voor Sportverenigingen

Net als woningcorporaties staan sportverenigingen flink onder druk door gemeentelijke bezuinigingen. Door het afnemen van één onderhoudscontract voor al uw installaties kunt u de kosten drukken. Een Totaalinstallateur werkt eenmaal een stuk efficiënter dan diverse externe installateurs.

Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit