Zakelijk

Voor het onderhouden van al je apparaten op het gebied van installatietechniek biedt Woon⋅Slim gunstige all-in onderhoudscontracten en installaties op maat. Zo kun je bij het verduurzamen van je bedrijf terecht bij één partij voor de volledige installatie, en wordt er één vaste prijs afgesproken voor de totale levering van onze dienst. Tevens kun je al het onderhoud bij ons onderbrengen, wat we kunnen samenbundelen tot één voordelig onderhoudspakket voor al je apparaten.

Onderhoudscontract installatietechniek voor bedrijven

Onderhoudscontracten voor bedrijven

Vaak wordt het onderhoud van al je apparaten door verschillende bedrijven wat erg ongunstig is. Bij Woon⋅Slim zijn we specialist in alles op het gebied van installatietechniek en kun je terecht voor het onderhoud van al je apparaten voor één vast tarief. Één aanspreekpunt en één tarief met een 24/7 support in het geval van storing of een defect.

Totaalinstallateur installatietechniek

Totaalinstallateur

Als bedrijf heb je allerlei soorten installaties in je pand staan die vaak door verschillende bedrijven zijn geplaatst. Woon⋅Slim is totaalinstallateur op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en loodgieterswerk. Één partij voor al je installatieklussen, wel zo slim!

24-7 service installatietechniek

24/7 bereikbaar

Een storing of defect ontstaat lang niet altijd tussen 09:00 en 17:00. Je wilt dus ook niet dat een storing pas de volgende dag wordt opgepakt tussen 09:00 en 17:00. Bij Woon⋅Slim kun je dag en nacht terecht in het geval van calamiteiten. Onze medewerker zal direct actie ondernemen en een service monteur bij je langs sturen, zodat het apparaat spoedig weer volledig operationeel is.

Woningcorporaties

Woon⋅Slim verricht al jarenlang onderhoudswerkzaamheden voor woningcorporaties. Met alle bezuinigingsmaatregelen van de afgelopen jaren staan woningcorporaties flink onder de druk. Onze aanpak is daarom ook volledig aangepast aan jouw wens en situatie. Graag maken we een compleet onderhoudsvoorstel met één vaste prijs voor je complete vastgoed.

all-in pakket installatietechniek

All-in pakket

Het All-in pakket van Woon⋅Slim bespaart je een hoop tijd en kosten. Één contactpersoon voor al je installatie en onderhoud kwesties op het gebied van gas, water, elektra, sanitair, airco en ventilatie.

24-7 service

Onderhoudsmeldingen

Het melden van een storing of defect kun je dag en nacht doen via onze storingsdienst. In het geval van een urgent probleem wordt er meteen een monteur bij je langsgestuurd.

kosten installatietechniek

Geen verassingen achteraf

Één totaalprijs voor een totale service. Woon⋅Slim maakt van tevoren een begroting voor je voor het totale kostenplaatje. Zo wordt je achteraf niet belast met onvoorziene uitgaven.

klanttevredenheid mebatherm

Bewonerstevredenheid

Onze focus is het tevreden stellen en houden van je bewoners. Met onze service zijn wij overtuigd van een uniek totaalconcept, zodat jij en je bewoners altijd weten bij wie ze terecht kunnen.