Lees meer over onze
SL!MME diensten
Brink Luchtverwarming

Brink Luchtverwarming

Mebatherm is trotse dealer van Brink Luchtverwarming. Het luchtverwarmingssysteem van Brink Climatesystems zorgt voor verse en gezonde lucht en is goed voor mens en milieu.

Brink luchtverwarming voor zuivere lucht met een gezond zuurstofgehalte

De huizen van tegenwoordig zijn optimaal geïsoleerd. Dat is gunstig voor de energierekening, maar stopt natuurlijke ventilatie. Als u ook nog eens een standaard verwarming heeft krijgt frisse lucht geen kans. Een standaard verwarming creëert al snel een onaangename lucht in uw woning of pand. De lucht wordt snel droog en verminderd het zuurstofgehalte. Helemaal als u op een koude winterdag flink moet stoken. Erg onprettig en ongezond.

Het luchtverwarmingssysteem van Brink Climatesystems is door zijn geavanceerde techniek vooruitstrevend op het gebied van luchtverwarming. Luchtverwarming van Brink, ook wel Brink air for live genoemd, zorgt voor continue ventilatie en luchtfilterring. Zo verspreidt het systeem steeds verse lucht met een hoog zuurstofgehalte. Dit draagt tevens bij aan een goede vochthuishouding in uw woning of kantoor.

Voordelen van Brink luchtverwarming

De luchtverwarming van Brink zorgt dus voor een gezond zuurstofgehalte, zuivere lucht en een betere vochthuishouding. Daarnaast de luchtverwarming van Brink vele andere voordelen:

Eén geïntegreerde installatie voor verwarming en ventilatie
Geen leidingen en radiatoren, dus ruimtewinst
Lage kosten door een zeer hoog rendement
Eenvoudig uit te breiden met topkoeling
Korte opwarmtijd en daardoor een hoog thermisch comfort
Luchtcirculatie verdeelt de warmte van andere energiebronnen, zoals de warmte van zon-instraling en van de open haard
Behoud van de constructie door gecontroleerde en continue ventilatie
Goed te combineren met warmteterugwinning

tikpornvideos.com http://porncavehd.com