Lees meer over onze
SL!MME diensten
Frisse lucht zonder warmteverlies
Met een WTW unit van Brink vang je twee vliegen in één klap. Terwijl er frisse lucht van buiten naar binnen wordt geblazen behoudt je de gewenste temperatuur.

WTW Ventilatie warmteterugwinning

 

Voor optimale ventilatie van jouw woning of pand, schakel je de hulp van Climate•Slim in. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor ventilatie, waarbij energiezuinigheid en comfort voorop staan. Het is van groot belang een ruimte goed te ventileren. Hiermee voorkom je hoofdpijn, duizeligheid, een futloos gevoel en/of asmatische problemen.

Een goede toestroom van zuurstof draagt enorm bij aan je leef- en werkcomfort, en vitaliteit. Ventilatie zorgt voor de aanvoer van zuurstofrijke lucht van buiten en de afvoer van het teveel aan CO2 in de binnenruimte. Echter is niet elke oplossing voor ventilatie even energiezuinig én even behaaglijk. Climate•Slim realiseert de best passende toepassing van ventilatie voor jouw situatie.

Uw huis gezond ventileren met warmteterugwinning

Climate•Slim is ervaren in het toepassen van een gezond en energiezuinig ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). Dit ventilatiesysteem van Brink Climate Systems koelt de ruimtelucht door de circulerende lucht te filteren van vuil en vocht. Dezelfde hoeveelheid schone lucht wordt door het ventilatiesysteem weer toegevoerd. Deze afvoer en toevoer van de lucht, wordt verwezenlijkt door de WTW.

In de wisselaar van het toestel, bestaand uit dunne wanden van kunststof, stromen de binnen- en buitenlucht langs elkaar. De warmte, maar niet het stof en de luchtjes, van de af te voeren binnenlucht wordt overgedragen aan de verse, koele buitenlucht. Hierdoor blijf 95% van de warmte behouden. Dit heeft als groot voordeel dat je een grote hoeveelheid energie bespaart en van optimaal schone lucht in jouw woning kunt genieten.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com