Lees meer over onze
SL!MME diensten

Bedrijven

Wij leveren warmte en comfort aan elk bedrijf. Een uitgebreid aanbod in cv-ketels met hoog rendement.

Goed voor milieu en portomonnee

Onze energiezuinige cv-ketels dragen bij aan een beter milieu én zijn goed voor jouw portemonnee. De ketels maken beperkt gebruik van gas en elektriciteit. Deze energiebesparing resulteert in maandelijkse kostenbesparing.

 

Slimme thermostaat

Houd te allen tijde het energieverbruik van jouw bedrijf in de gaten met de slimme thermostaat. Hiermee wordt het energieverbruik geregistreerd, gunstige stookgedrag geregeld, temperaturen voorgeprogrammeerd en op afstand bedient.

24-uurs service

Is jouw bedrijf buiten reguliere kantooruren en in weekenden geopend? Met onze 24-uurs service staan onze monteurs 24/7 voor je klaar. Bij een storing is één simpel belletje voldoende.

Woningcorporaties​

CV⋅Slim heeft de kennis en expertise in huis om woningcorporaties te ondersteunen in de aanschaf van cv-ketels. Wij adviseren per woningtype hoe het energielabel verbeterd kan worden met onze energiezuinige cv-ketels.

Energiezuinig zonder verlies van comfort​

Energiezuinige cv-ketel én hoog warmwatercomfort? Dat kan! Door onze technieken levert jouw huurder niks in op douche of bad comfort en geniet ook nog eens van een lage energierekening.

Voordelig in aanschaf​

Als woningcorporatie schaf je vaak grote aantallen in één keer aan. Onze cv-ketels met een zeer hoge prijs/kwaliteitsverhouding worden hierdoor voor jou nog voordeliger. Profiteer van kortingen bij grote afnames.

Van installatie tot onderhoud

Binnen één dag is de installatie van de cv-ketel voltooid. Ook na installatie bieden wij onze services aan. Met het CV⋅Slim onderhoudscontract komen onze monteurs regelmatig langs voor onderhoud en optimalisatie. Hierdoor blijft de cv in topconditie en kunnen wij een optimale levensduur garanderen. Als woningbouwcorporatie heb je hier geen omkijken naar.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com