Lees meer over onze
SL!MME diensten
Zakelijk voordeel
Service•Slim, onderdeel van Woon•Slim is totaalinstallateur en is gespecialiseerd in alles op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en loodgieterswerk. Al jouw installatie- en onderhoudswerk via één partij, voor één vast tarief.

Bedrijven

Voor de zakelijke markt biedt Service⋅Slim zeer gunstige (maatwerk) installaties en onderhoudscontracten. Met een kleine investering en enkele tips kun je vaak al een hoop besparen op jouw maandelijkse lasten. Graag brengen wij voor je in kaart wat de voordelen zijn voor jouw als bedrijf om te investeren in duurzame oplossingen en welke subsidies er eventueel mogelijk zijn. Neem gerust contact op voor een het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onderhoudscontracten voor bedrijven

Om problemen met installaties te voorkomen en de veiligheid en levensduur te waarborgen is frequente onderhoud aan installaties noodzakelijk. Sluit daarom een onderhoudscontract af, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Wij houden de installaties voor je in de gaten en geven je een service call wanneer er onderhoud gepleegd moet worden.

Totaalinstallateur

Als bedrijf heb je allerlei soorten installaties in jouw pand staan. Dan heb je behoefte aan een Totaalinstallateur. Onze installateurs beschikken over allround kennis in installatietechniek, elektrotechniek en loodgieterswerk. Hierdoor heb je maar één partij nodig voor al jouw onderhoud. Geen klus die wij niet aankunnen!

 

24/7 bereikbaar

Opereert jouw bedrijf buiten de reguliere kantooruren en weekenden? Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor je klaar. Zelfs op feestdagen. Last van een storing? Eén simpel belletje is voldoende en wij sturen direct een monteur naar je toe. Wij zorgen voor een passende oplossing binnen 24 uur, zodat je snel weer verder kunt met jouw core business.

Woningcorporaties

Service⋅Slim heeft jarenlange ervaring met het onderhoud voor woningcorporaties. Wij zijn ons bewust van de druk waaronder woningcorporaties staan door de vele bezuinigingen. Onze aanpak is afgestemd op jouw werkwijze. Geef daarom jouw complete vastgoed onderhoud uit handen aan Service⋅Slim.

All-in pakket

Met ons all-in pakket bespaar je veel tijd en geld. Je hebt één aanspreekpunt voor alle soorten installaties voor gas, water, sanitair, elektra en luchtbehandeling. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Onderhoudsmeldingen

Wij staan 24/7 voor je klaar om alle onderhoudsmeldingen te ontvangen. Bij hoge urgentie sturen wij direct een monteur. Voor minder dringende zaken plannen wij een afspraak in.

Geen onvoorziene kosten

Bij ons heb je geen last van onvoorziene kosten. Wij stellen van te voren een begroting voor je op.

Bewonerstevredenheid

De bewonerstevredenheid is onze graadmeter. Wij zorgen ervoor dat je tevreden huurders houdt.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com