Lees meer over onze
SL!MME diensten
LED zakelijk
Voor de zakelijke markt is het nemen van LED een logische keuze. Veel bedrijven hebben een hoge stroom consumptie doordat verlichting de hele dag aanstaat. Daarnaast kun je met het verduurzamen van je bedrijf in aanmerking komen voor interessante subsidies.

Bedrijven

Hangen er in uw bedrijf veel gloeilampen of spaarlampen? Dan valt er voor u bedrijf veel voordeel te behalen.

Bespaar 90% op energie

Door de lampen in uw bedrijven te vervangen voor LED verlichting kunt u tot 90% besparen op energie! Op lange termijn scheelt u dat flink wat geld. Een zeer goede keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemenPrettigere en gezondere werkomgeving

LED verlichting beïnvloed op positieve wijze de werkomgeving. Door minder warmte ontwikkeling, geen flikkeringen en nabootsing van natuurlijk daglicht. Deze techniek is dan ook duidelijk rustiger voor de ogen. Dit zorgt voor minder hoofdpijnklachten, minder vermoeidheid en betere concentratie.

Korte terugverdientijd

De investering in LED wordt alleen al ruimschoots terugverdiend door een verbeterde werkomgeving, wat resulteert in een betere en efficiëntere productie van uw werknemers maar natuurlijk ook van uzelf. Dankzij de energiezuinige LEDS wordt de investering in LED verlichting echter door de meeste bedrijven al binnen 1 jaar terugverdiend puur op basis van een lager stroomverbruik.

Woningcorporaties

Het plaatsen van LED verlichting in woningen is een eenvoudige manier om te besparen op energie. Dit kan het energielabel van een woning aanzienlijk verbeteren. Wij stellen een op maat gemaakt lichtplan op.

Duurzaam

LED lampen gaan ongeveer 50.000 branduren mee. Hierdoor is de levensduur 30-50 keer langer dan de gloeilamp, halogeenlamp, spaarlamp en TL-buis.

Milieuvriendelijk

LED lampen hebben een zeer hoog rendement. Het draagt direct bij aan minder CO2 uitstoot. In tegenstelling tot traditionele verlichting bevat de LED lamp geen giftige kwik. Hierdoor behoort het niet bij het chemisch afval.

Energiezuinig zonder verlies van sfeer

LED lampen zijn zeer zuinig in gebruik én verkrijgbaar in warme sfeervolle lichtkleuren. De lampen zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor zijn ze door het hele huis te gebruiken voor elke toepassing. Uw huurder heeft een sfeervol verlicht huis én een aanzienlijk lagere energierekening.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com