Lees meer over onze
SL!MME diensten
Waarom zakelijk zonnepanelen?
  • Fiscaal voordeel
  • Lagere maandlasten
  • Energie investeringsaftrek
  • Bedrijfsimago
Offerte aanvragen

Bedrijven

U ontvangt een uniek plan geheel afgestemd op uw specifieke situatie. Hierin worden alle aspecten van uw investering meegenomen. Voor u geen verassingen achteraf. Uw bedrijf profiteert meteen van de voordelen.

Bespaar direct

Jouw bedrijf komt in aanmerking voor fiscale voordelen. Dit maakt de investering voor vele bedrijven interessant. De investering in zonnepanelen verdient jouw bedrijf gemiddeld al in 3 tot 4 jaar terug. Besparen gaat in vanaf dag één! Zie je maandelijkse vaste lasten afnemen, door een dalende energierekening.

Duurzaam ondernemen

Met zonnepanelen op het dak straalt jouw bedrijf duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie uit. Je wekt jouw eigen groene stroom op. Hiermee draag je bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en een beter milieu. De zonnepanelen hebben een positief effect op het bedrijfsimago.

Totaalconcept

Jouw bedrijf geniet van ons totaalconcept. Het gehele traject regelen wij tot in de puntjes. Kan jij je bezighouden met jouw eigen core business.

Woningcorporaties

Woningcorporaties schakelen Zon⋅Slim in voor het behalen van hun doelstelling: “De woningvoorraad verbeteren naar minimaal energielabel B vóór 2020.” Wij staan klaar om dit voor jouw te realiseren.

Win-winsituatie

Onze zonnepanelen zijn dé oplossing. De woningen worden verduurzaamd én de maandelijkse vaste lasten voor de huurder gaan aanzienlijk naar beneden.

Advies op maat

Wij gaan voor je in gesprek met de huurders. In het gesprek ontvangt de huurder een advies op maat en krijgt naderhand een persoonlijk plan toegestuurd. Wij staan 100% achter onze zonnepanelen en met onze overtuigingskracht doen wij er alles aan om elke huurder net zo enthousiast te krijgen.

Van begint tot eind geregeld

Het project “Verduurzamen van woningen” nemen wij graag op onze schouders. Wij starten het traject op en zetten alles in werking om het project succesvol te laten slagen.

Binnen één dag is de installatie van de cv-ketel voltooid. Ook na installatie bieden wij onze services aan. Met het CV⋅Slim onderhoudscontract komen onze monteurs regelmatig langs voor onderhoud en optimalisatie. Hierdoor blijft de cv in topconditie en kunnen wij een optimale levensduur garanderen. Als woningbouwcorporatie heb je hier geen omkijken naar.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com