Lees meer over onze
SL!MME diensten

Kwaliteit van eigen bodem

Brink is in 1903 begonnen als kleine ijzersmederij in Assen. In 1964 maakt Brink haar entree in de productie van luchtverwarming. Inmiddels heeft Brink meerdere vestigingen in Europa en is het een internationale speler op het gebied van ventilatie. Brink staat bekend om haar kwaliteit in producten en dienstverlening en is continu bezig met het toepassen van de nieuwste technologie in haar producten.

Gezond voor jou en je portomonnee

Heb je Astma, last van chronische verkoudheid of heb je vaak hoofdpijn? In veel gevallen is de oorzaak een gebrek aan voldoende frisse lucht, omdat er te weinig ventilatie plaats vindt. Goed voor het energieverbruik, minder goed voor je gezondheid. Met een WTW unit van Brink vang je twee vliegen in één klap. Terwijl er frisse lucht van buiten naar binnen wordt geblazen behoudt je de gewenste temperatuur.

Frisse lucht zonder warmteverlies

Wie wel regelmatig ventileert kent het probleem ongetwijfeld. Je wilt frisse lucht van buiten in je huis, maar voor je het weet is de kamer 5 tot 10 graden kouder en moet je kachel weer flink aan het werk. Dit is erg ongunstig voor het verbruik. Een WTW unit slaat opgezogen lucht afgescheiden op en warmt daarmee de koude lucht van buiten op. Zo heb je dus altijd frisse lucht op de gewenste temperatuur en verbruik je aanzienlijk minder energie.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com