Lees meer over onze
SL!MME diensten
WTW Stork
Een gezondere werk en leefomgeving met frisse lucht van buiten, altijd op de gewenste temperatuur. Maak kennis met de nieuwste technologie van Zehnder. De WTW Stork!

Historische klasse

De WTW Stork is een top kwaliteit product van Zehnder Group welke in 1895 is opgericht in Zwitserland. Zehnder is tevens uitvinder van de buizenradiator welke is gelanceerd in 1930. Sinds de jaren 60 heeft Zehnder Group zich (o.a.) gespecialiseerd in ventilatie en brengt in 1965 de eerste dakventilator (DA kap) op de markt. Inmiddels opereert Zehnder Group wereldwijd met meer dan 34 bedrijven.

Energiezuinig binnenklimaat

Het perfecte klimaat is per persoon natuurlijk verschillend. We hebben echter allemaal behoefte aan verse lucht van buiten. En hoe mooi is het om altijd verse luchtaanvoer van buiten te hebben op de gewenste kamertemperatuur en ook nog eens te besparen in je energieverbuik? De hedendaagse technologie maakt het mogelijk met een WTW Stork product van Zehnder Group. Meer weten? Contact ons gerust voor vragen.

Stil en efficiënt

De WTW Stork serie is ideaal voor in huis, maar kan ook worden gebruikt in kleinere kantoren, kantines, praktijkruimtes en horeca gelegenheden. De lucht die wordt aangezogen door de WTW unit verwarmt de geheel afgescheiden en gefilterde verse lucht van buiten. Zo wordt de verse lucht van buiten altijd op de juiste temperatuur de ruimte ingeblazen en heb je altijd een gezond en perfect binnenklimaat.

Meer comfort, minder verbruik

Het perfecte binnenklimaat, is dat niet prijzig? Nee, sterker nog: dankzij de gelijkstroommotoren bespaar je al gauw tot 50% op je energieverbruik. Dankzij het implementeren van de nieuwste technologieën op ventilatiegebied betekent meer comfort niet meer een toename in het verbruik, maar kan er dankzij super efficiënt gebruik van energie een perfect klimaat worden gerealiseerd.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com