Lees meer over onze
SL!MME diensten
Zakelijk voordeel Climate•Slim
Maak gebruik van de aantrekkelijke prijzen en subsidies wanneer je een product van Climate•Slim aankoopt. Jouw totaalinstallateur in alles op het gebied van installatietechniek.

Bedrijven

Onze installateurs voorzien bedrijven van hoge kwaliteit klimaatsystemen. De vele voordelen maakt de aanschaf van een klimaatsysteem voor veel bedrijven interessant.

Gezond werkklimaat

Door de lampen in jouw bedrijven te vervangen voor LED verlichting kun je tot 90% besparen op energie! Op lange termijn scheelt je dat flink wat geld. Een zeer goede keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Volledige controle energieverbruik

Met het klimaatsysteem kun je per ruimte in jouw bedrijf het gewenste klimaat instellen. Altijd inzicht in en controle over verbruik en comfort. En op afstand bedienbaar!

Subsidies

Als bedrijf kun je in aanmerking komen voor subsidies, zoals Energie Investering Aftrek, wanneer je duurzame investeringen doet in klimaatsystemen.


Totaaloplossing

Wij bieden één duurzame totaaloplossing voor verwarmen, verkoelen, ventileren en warm water voor jouw bedrijf. Wij voorzien je van advies, calculatie en ontwerp tot aan installatie, onderhoud en 24-uurs service.

Woningcorporaties

De klimaatsystemen van Mebatherm maken het voor woningcorporaties mogelijk om aan de strenge eisen van het energielabel van woningen te voldoen.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Het klimaatsysteem verwarmt, koelt en ventileert op een milieuvriendelijke en duurzame wijze woningen. De zeer energiezuinige werking zorgt voor een beter milieu, betere energielabel en een vollere portemonnee voor jouw huurder.

Ruimte besparend

Onze klimaatsystemen zijn aangepast aan de moderne bouwtechniek, waardoor radiatoren en convectorputten overbodig zijn. Hierdoor zijn de systemen geschikt voor elk type woning van klein tot groot.

Subsidies

Er zijn diverse subsidies die woningcorporaties ondersteunen in het verduurzamen van hun woningaanbod. Hierdoor wordt de aanschaf van klimaatsystemen nog aantrekkelijker.

Climate OK-installateur

Als gecertificeerd erkend installateur voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen van Brink Climate Systems. Het Climate OK certificaat onderscheid ons op het gebied van ontwerp, installatiewijze en onderhoud. Hiermee kies je bewust voor de garantie van een Climate OK-binnenklimaat.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com