Lees meer over onze
SL!MME diensten

Wie zijn we?

Mebatherm is opgericht in 1966 waarmee je kunt rekenen op 50 jaar ervaring in installatietechniek. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze dynamische en flexibele aanpak maakt dat wij altijd samen met jou de oplossing vinden die het beste aansluit bij je wensen.

Comfortabel en Slim⋅Wonen

Mebatherm is een vooruitstrevende totaalinstallateur met een focus op duurzaamheid en comfort. De betrokkenheid bij de klant en onze toekomstgerichte werkwijze maken ons als totaalinstallateur uniek. Het inschakelen van Mebatherm zorgt voor één aanspreekpunt voor al uw installaties.

Diensten en onderhoud

De betrokkenheid met onze klanten is er volop voor, tijdens maar zeker ook na de oplevering van een dienst. We bieden 24/7 service indien er sprake is van een calamiteit en zorgen dat er snel een monteur te plaatse is. Ook wanneer je geen klant bij ons bent.

Nieuwbouw en renovatie

Bij nieuwbouw en renovatie kan Mebatherm u naar wens van dienst zijn met advies, voorbereiding, uitwerking en nazorg. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame klimaattechniek, elektrotechniek, loodgieterswerk, ledverlichting en domotica.

Wat vinden anderen van ons?
De voordeligste All-IN service
tikpornvideos.com http://porncavehd.com