Lees meer over onze
SL!MME diensten
Aanbod CV-ketels

Aanbod CV / WW toestel

Binnen ons aanbod vind je ketels van Atag, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Je kunt ons aanbod op uw gemak bekijken op onze webshop. Zoek op merknaam, prijs of beoordeling, wel zo makkelijk! Wij vragen u wel ons te informeren middels het sturen van foto’s om uw situatie op afstand te kunnen beoordelen. Voor een persoonlijke afspraak met een adviseur rekenenen wij € 150,00.

Voordelige CV-ketels

Juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Een nieuw CV/WW toestel scoor je bij CV⋅Slim altijd met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Al ruim 50 jaar biedt specialist CV⋅Slim, onderdeel van Woon⋅Slim, een breed assortiment aan CV-ketels/WW toestellen van topkwaliteit voor een scherpe prijs.
Beste koop CV-ketel

De beste koop voor jouw situatie

De productspecificaties zijn duidelijk weergegeven, zodat je weet wat je kunt verwachten van het CV/WW toestel. Onze toestellen hebben een zeer hoog rendement, werken automatisch en kunnen perfect worden afgestemd op uw situatie.
Thermostaten kopen

Volledige service: installatie inbegrepen

Heb jij je keuze gemaakt? Dan bestel je veilig en snel het juiste product. Vervolgens komt een professionele monteur van ons langs om deze te installeren. Onze monteur controleert tevens ook de gasleiding en neemt na installatie en controle de oude materialen mee. Je hebt er geen omkijken naar.
tikpornvideos.com http://porncavehd.com