Lees meer over onze
SL!MME diensten
Altijd bereikbaar
Service•Slim staat 24 uur per dag voor je klaar in het geval van een storing of een defect. Dankzij onze ervaring en een groot team van specialisten verhelpen wij jouw storing doorgaans binnen 24 uur.

Waarom Service⋅Slim?

Nooit meer in de kou zitten. Dat is een van de garanties die je van Service⋅Slim krijgt bij het afsluiten van een service- of onderhoudscontract. Goed onderhoud is aan te raden: het verlengt de levensduur van jouw cv-ketel en verkleint de kans op storingen. Daarnaast installeren en onderhouden we alles op het gebied van installatietechniek. Voor al jouw onderhoud hoef je dus maar één partij in te schakelen. Wel zo makkelijk, wel zo Slim!

Service- en onderhoudscontract

Centrale verwarming, luchtverwarming, ventilatie: Service⋅Slim onderhoudt alle soorten installaties. Voor het onderhoud bieden wij jouw een service- en onderhoudscontract aan. Zo zit je er altijd comfortabel bij. Dankzij de allround kennis van de onderhoudsmonteurs, kun je ook bij Service⋅Slim terecht voor specialistisch onderhoud. Profiteer van deze service en sluit direct online een service- en onderhoudscontract af. Liever eerst even kennis maken met ons? Geen probleem. Ook voor éénmalig onderhoud kun je bij ons terecht.

24-uurservice bij storing

Storing van jouw cv-ketel? De monteurs van Service⋅Slim staan zeven dagen per week voor je klaar. Daardoor is een storing altijd binnen 24 uur verholpen. Zelfs tijdens feestdagen. Daarmee biedt Service⋅Slim een perfecte service, ook voor mensen die nog geen klant bij ons zijn.

Storing? Bel 050 – 502 79 79 voor een snelle service. Voor andere vragen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Alles in één service

Service•Slim is onderdeel van Woon⋅Slim en is specialist in alles op het gebied van installatietechniek. Heb je dus meerdere apparaten die onderhoud behoeven? Dankzij de All-In service van Woon⋅Slim kun je nu alles door één en dezelfde partij laten onderhouden. Zo heb je één aanspreekpunt voor al jouw systemen in huis. Makkelijker, voordeliger, slimmer!

tikpornvideos.com http://porncavehd.com