Lees meer over onze
SL!MME diensten
Kies voor een warmtepomp
Tot wel 40% besparen op de aanschaf van je warmtepomp? Tot 2021 kun je subsidie krijgen als je een warmtepomp koopt. Hoe groter het vermogen van je warmtepomp, hoe hoger de subsidie.

Je cv-ketel vervangen? Kies voor een lucht/water warmtepomp

Woon je in een bestaande woning en is je cv-ketel aan vervanging toe? Met dank aan de nieuwe subsidieregeling is de aanschaf van een warmtepomp slimmer dan ooit. Investeer in een Nefit EnviLine warmtepomp. Hiermee realiseer je duurzaam verwarmen, koelen en warm water met een energiekosten besparing tot wel 40%.

Hoe het werkt

Dankzij schone energie (ruim 80%) uit de buitenlucht levert een lucht/water warmtepomp een enorme besparing op. Hierbij zijn ingrijpende voorzieningen zoals een grondboring overbodig. Ook heb je geen aparte airco nodig, want EnviLine zorgt tevens voor koeling. Je hebt verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kan je kiezen voor een hybride variant, in combinatie met een (bestaande) cv-ketel. Of je kiest voor een volledig elektrische oplossing. In dit geval is een cv-ketel en gasaansluiting niet nodig. Deze warmtepomp heeft zowel een binnen- als buitenunit.

De beste koop voor jouw situatie

De productspecificaties zijn duidelijk weergegeven, zodat je weet wat je kunt verwachten van de warmtepomp. Onze toestellen leveren een zeer hoog rendement, werken automatisch en kunnen perfect worden afgestemd op jouw situatie.

Volledige service: installatie inbegrepen

Heb jij je keuze gemaakt? Dan bestel je veilig en snel het juiste product. Vervolgens komt een professionele monteur van ons langs om deze te installeren. Onze monteur controleert tevens ook de gasleiding en neemt na installatie en controle de oude materialen mee. Je hebt er geen omkijken naar.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com