Lees meer over onze
SL!MME diensten
Zakelijk voordeel Ventilatie•Slim
Zakelijk investeren in het verduurzamen van woningen of je bedrijf biedt vele voordelen. Naast een aanzienlijke besparing in het energiegebruik worden er momenteel diverse subsidies verstrekt vanuit de overheid.

Zakelijk

Ventilatie⋅Slim, onderdeel van Woon⋅Slim, is al meer dan 50 jaar dé BRINK-specialist. Wij creëren een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat voor bedrijven en woningcorporaties.

Bedrijven

Wil jij ook de volledige controle over het binnenklimaat en je personeel laten werken onder de beste omstandigheden? Ventilatie⋅Slim haalt een frisse wind door je bedrijf en realiseert een gezond en comfortabel werkklimaat voor je werknemers.

 

Gezond personeel

Investeren in het welzijn van je medewerkers en jezelf is belangrijk voor een goed lopend bedrijf. Het juiste werkklimaat speelt hierin een essentiële rol. Een fijne werkplek zorgt namelijk voor energieker en productiever personeel. Met een WTW installatie van Ventilatie⋅Slim heb je de volledige controle over het binnenklimaat. De ruimte(s) worden te allen tijde voorzien van frisse lucht van buiten, die op de gewenste temperatuur naar binnen wordt geblazen.Even een luchtje scheppen

Een groot gedeelte van mensen die op kantoor werken gaan in hun pauze vaak een luchtje scheppen. Even weg bij je bureau en in de buitenlucht is natuurlijk altijd goed. Vaak gebeurt dit echter omdat mensen snel vermoeid raken doordat de luchtkwaliteit op kantoor slecht is, wat in het ergste geval kan leiden tot gezondheidsklachten. Een WTW systeem voert de oude lucht weg en blaast continu nieuwe verse lucht van buiten het kantoor in. Zo wordt je kantoor 24/7 voorzien van nieuwe verse lucht van buiten.

 

Thermisch comfort

Met een WTW systeem verkopen we je geen gebakken lucht, maar wel kwalitatieve lucht die altijd op de gewenste temperatuur de ruimte wordt ingeblazen. De opgezogen lucht wordt afzonderlijk opgeslagen en verwarmt de frisse lucht die van buiten komt. Zo wordt de nieuwe verse lucht altijd op de juiste temperatuur de ruimte ingeblazen en zit je nooit met temperatuurverschil op kantoor.

 

 

Besparen

Ventileren op de ouderwetse manier door de ramen open te zetten, is erg nadelig voor het energieverbruik van je verwarmingssysteem. Binnen een mum van tijd daalt de temperatuur (helemaal in de winter) en moet de kachel weer flink aan het werk. Daarnaast kan er allerlei ongediertje naar binnen vliegen wat erg hinderlijk kan zijn. De WTW-systemen van Ventilatie⋅Slim zijn letterlijk en figuurlijk bug-free en brengt een verleden tijd aan temperatuurschommelingen.Een frisse start

Wil jij ook het perfecte klimaat op kantoor? Ventilatie⋅Slim is erkend en gekwalificeerd installateur en helpt je graag verder. We bieden een totaalservice zodat installatie en onderhoud door één en dezelfde partij kan worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen we je van dienst zijn in alles op het gebied van installatiechniek en bieden we een 24/7 service in het geval van storing of een defect, ook als je geen klant bij ons bent! Meer weten? Neem contact op of start direct een chatgesprek met één van onze medewerkers.

Woningcorporaties

Een energiezuinige woning is zowel voor de huurder als een woningcorporatie voordelig. Er zijn momenteel vele subsidies voor te krijgen, het is goed voor het imago, de duurzaamheid van de woningen en voor de portomonnee van de huurder.

 

Voor de wind gaan

Een binnenklimaat met goede luchtkwaliteit is belangrijk voor de gezondheid van je huurders. In de meeste huizen wordt er geventileerd door de ramen open te zetten. De consequentie hiervan is dat de temperatuur in korte tijd aanzienlijk daalt en de verwarming weer flink aan het werk wordt gezet. Met een WTW systeem van Ventilatie·Slim wordt er continu verse lucht naar binnen geblazen die door het systeem eerst op de gewenste temperatuur wordt verwarmd.

Geen vuiltje aan/in de lucht

Doordat het weer in Nederland zo wisselend is heeft dit gevolgen voor de luchtconditie in woningen. In veel woningen is er vaak sprake van een te droge lucht of te vochtige lucht (afhankelijk van het weer). De kwaliteit en conditie van deze lucht heeft niet alleen invloedt op de gezondheid van de huurder, maar ook de duurzaamheid van de inboedel, muren, plafonds en vloeren. Met een WTW systeem bespaar je dus niet alleen in het verbruik, maar investeer je ook in de duurzaamheid en gezondheid van de woning.

De overheid betaalt mee

Om het verduurzamen van woningen en gebouwen te stimuleren worden er vanuit de overheid vele subsidies verstrekt. Zo vindt er niet alleen een besparing plaats in het energieverbruik en gaan inboedel, muren en plafonds langer mee. Je krijgt ook een financiële ondersteuning in de aanschaf van een WTW unit of andere energiebesparende maatregelen. Benieuwd naar de subsidiebedragen en waarvoor je precies subsidies kunt krijgen? Ventilatie·Slim brengt graag het totale financiële plaatje voor jou in kaart en ontlast je in vele administratieve procedures.

WTW ruimt op

Met de installatie van een WTW systeem worden radiatoren en convectorputten overbodig. De moderne bouwtechniek van de WTW systemen is er zo op aangepast dat dit niet meer nodig is, wat natuurlijk veel mooier oogt. Er zijn immers weinig radiatoren die doorgaan als oogstrelend design en een rijke aanvulling zijn op de sfeerbeleving in je kamer. Daarnaast creëer je nog een hoop ruimte wat gebruikt kan worden voor b.v. kastruimte of iets anders.

Climate OK-installateur

Ventilatie·Slim levert uitsluitend systemen die voldoen aan de strengste eisen en voorzien zijn van de nieuwste technologie. We zijn dan ook een gecertificeerd erkend installateur van Brink Climate Systems en zijn in het bezit van een Climate OK certificaat. Dit certificaat wil zeggen dat we onderscheidend zijn op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud. Bij Ventilatie·Slim krijg je namelijk een all-in service. Dit betekend dat er bij de aanschaf van een systeem de installatie en montage materiaal zit inbegrepen. Tevens doen we het onderhoud van alle apparaten op het gebied van installatietechniek en bieden we een 24/7 service in het geval van storingen of een defect.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com