Lees meer over onze
SL!MME diensten
Topkoeling
Volledige controle over jouw klimaat in huis met een topkoeling systeem van Climate•Slim. Een slimme innovatie waarbij je altijd voorzien bent van firsse buitenlucht op de gewenste temperatuur.

Topkoeling

Luchtverwarming zorgt voor een aangename warme temperatuur en schone lucht. In de zomer kun je echter wel wat verkoeling gebruiken. Om ook in de warme maanden een aangename temperatuur te creëren kun je jouw luchtverwarmer uitbreiden met een topkoeling.

Geschikt voor elke Brink installatie

Een topkoeling is een koelset die eenvoudig op elke Brink luchtverwarmingsinstallatie kan worden aangesloten. Topkoeling is geschikt voor zowel woon- als werkruimtes, ruimtes waar een aangename temperatuur en schone lucht van groot belang is.

Mini-splitsystemen

Wil je de lucht verkoelen in een kleine ruimte waar het plaatsen van een topkoeling niet mogelijk is? Climate⋅Slim levert ook mini-splitsystemen. Deze systemen zijn speciaal ontworpen om in kleine ruimtes schone en koele lucht te verspreiden.

Meer weten?

Heb je ook interesse in een topkoeling of mini-splitsysteem? Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden, zodat je aankomend seizoen kunt genieten van warme of koele en vooral schone lucht.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com