Bel me
service-slim
Onderhoudscontract
Onderhoud van cv-ketels is belangrijk omdat de kans op storing aanzienlijk verkleind wordt. Daardoor wordt de levensduur behoorlijk verlengd. U kunt bij ons een speciaal service- en onderhoudscontract afsluiten dat voor u heel voordelig is. Lees meer...
service-slim
Onderhoud ventilatiesystemen
Goede ventilatie is erg belangrijk voor het creëren van een gezond werk- en/of woonklimaat. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat vervuilde lucht en luchtvochtigheid wordt afgevoerd en de ruimte wordt voorzien van nieuwe frisse lucht. Lees meer...
installatie en onderhoud CV

Service en onderhoud cv-ketel

Nooit meer in de kou zitten. Dat is een van de garanties die u van Mebatherm krijgt bij het afsluiten van een service- of onderhoudscontract. Goed onderhoud is aan te raden: het verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verkleint de kans op storingen.

24/7 service cv-ketel

Service- en onderhoudscontract

Centrale verwarming, luchtverwarming, ventilatie: Mebatherm onderhoudt alle soorten installaties. Voor regelmatig onderhoud bieden wij u een service- en onderhoudscontract aan. Zo zit u er altijd comfortabel bij. Dankzij de allround kennis van de onderhoudsmonteurs, kunt u ook bij Mebatherm terecht voor specialistisch onderhoud.  Profiteer van deze service en sluit direct online een service- en onderhoudscontract af.

24/7 service cv ketel

24-uurservice bij storing

Storing van uw cv-ketel? De monteurs van Mebatherm staan zeven dagen per week voor u klaar. Daardoor is een storing altijd binnen 24 uur verholpen. Zelfs tijdens feestdagen. Daarmee biedt Mebatherm een perfecte service.

Storing? Bel 050 - 502 79 79 voor een snelle service. Voor andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit