Lees meer over onze
SL!MME diensten
CV ketels Assen

CV ketels Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel in Assen of zoekt u een installatiebedrijf waar u terecht kunt voor het onderhouden van CV ketels? Bij Mebatherm bent u hiervoor goed. Wij hebben een breed assortiment CV ketels welke ook in Assen geleverd kunnen worden. Deze kunnen we desgewenst bij u installeren.

Het onderhouden van CV ketels is van groot belang. In sommige gevallen kunnen slecht onderhouden CV ketels de oorzaak zijn van koolmonoxidevergiftiging. In Nederland overlijden hierdoor nog altijd jaarlijks ongeveer tien mensen. Het is buitengewoon gevaarlijk, omdat u koolmonoxide niet kunt proeven, ruiken of zien. Het wordt daarom ook wel omschreven als een echte sluipmoordenaar. Door uw CV ketel regelmaat te laten onderhouden is de kans kleiner dat u te maken krijgt met een dergelijke vergiftiging. Overigens dienen ook geisers regelmatig te worden onderhouden om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van CV ketels en geisers in Assen en in de directe omgeving.

CV ketels aanschaffen

Via onze webshop kunt u een nieuwe CV ketel aanschaffen. Deze ketels hebben als voordeel dat ze energiebesparend zijn. U kunt op deze manier veel geld besparen op gas en elektriciteit. Het energielabel van uw woning wordt dankzij één van onze CV ketels verbeterd. De CV/WW toestellen die wij aanbieden kunnen wij voor u installeren. Dit doen wij op een zorgvuldige manier, zodat u vele jaren kunt profiteren van een uitstekende ketel. Door te kiezen voor een service- en onderhoudscontract komen wij uw cv ook regelmatig onderhouden, zodat de ketel goed wordt onderhouden en de kans op storingen hierdoor een stuk kleiner is. Bij storingen kunt u Mebatherm 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken.

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com