Lees meer over onze
SL!MME diensten
CV ketels Haren

CV ketels Haren

Mebatherm is reeds jarenlang gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van CV ketels. Bent u woonachtig in Haren of heeft u een bedrijf in Haren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het aanschaffen, vervangen of onderhouden van een CV ketel. Door onze expertise kunnen wij als installatiebedrijf u hiermee helpen. Via onze online shop is het mogelijk om één van de beschikbare CV ketels aan te schaffen.

Onderhoud CV ketels omgeving haren

Via onze website kunt u zoals aangegeven een CV ketel aanschaffen. Tegelijkertijd is het aan te raden om te kiezen voor een onderhoudsabonnement. Wij bieden twee verschillende abonnement aan: comfort en comfort plus. Bij zowel comfort als comfort plus betaalt u geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij onderhoud. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep doen op service bij storing en jaarlijks komen wij langs om de CV ketel te onderhouden. Dit is inclusief nieuwe filter voor lv en wtw. Het verschil is tussen beide abonnementsvormen is dat u bij regelmatige storingen bij comfort plus geen extra kosten hoeft te betalen.

Er zijn een aantal redenen om de CV ketel in uw woning of pand met regelmaat te laten onderhouden. Het is veiliger, de CV ketel gaat langer meer, de kans op storingen wordt minder en u kunt een stuk zuiniger stoken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch of per mail benaderen. Wilt u meer informatie over de abonnementsvormen? Ook dan kunt u ons telefonisch of per mail vragen stellen.

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com