Lees meer over onze
SL!MME diensten
CV ketels Roden

CV ketels Roden

Mebatherm is uw specialist voor de beste CV ketels. Wij hebben van diverse bekende merken ketels te koop. Hierbij valt te denken aan de merken ATAG, Nefit, Intergas, Remeha en Vaillaint. Deze kunt u eenvoudig via onze online shop bestellen. Vervolgens wordt de CV ketel snel bij u thuis afgeleverd. Het installeren van de CV ketel kunen wij desgewenst voor u doen.

Storingen CV ketels Roden

Een CV ketel kan altijd te maken krijgen met storingen. Dat is vervelend. Door onderhoud kunt u storingen zoveel mogelijk voorkomen, maar het is nooit helemaal uit te sluiten. Als het om storingen gaat, zijn de meest voorkomende storingen: waterlekkage, de elektrische ontsteking die niet werkt, een niet werkende warmtewisselaar, problemen met het expansievat of problemen met de warmtewisselaar. Sommige storingen kunt u zelf verhelpen. Denk aan het bijvullen van de CV ketel, alsook het ontluchten van de verwarming. Bij sommige storingen is de oorzaak lastiger te achterhalen en doet u er verstandig aan om een beroep te doen op onze storingsdienst.

Door bij ons een CV ketel te kopen heeft u altijd 2 tot 5 jaar garantie op onderdelen. Als het om de warmtewisselaar gaat kunt u rekenen op 10 tot 15 jaar garantie. Bekijk in onze shop de diverse CV ketels voor alle garantieregelingen.

Meer informatie en contact

Voordat u een nieuwe CV koopt is het verstandig om eerst goed te kijken naar alle mogelijkheden. Door op onze website of op onze shop te kijken kunt u meer informatie vinden over hetgeen wat we aanbieden. Voor specifieke vragen over de aangeboden CV ketels kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com