Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf Assen

Bent u op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Wij kunnen u in Assen van dienst zijn bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Door onze veelzijdigheid kunnen we veel producten leveren. Van sanitaire voorzieningen tot CV ketels. Vrijwel ieder probleem is door ons op te lossen. Niet alleen het leveren van installaties behoort tot de mogelijkheden. We kunnen veel installaties ook installeren, onderhouden en indien nodig repareren.

Ervaring

Wij hebben tientallen jaren ervaring in de installatietechniek. Mebatherm werd opgericht in 1966 en door onze ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het uitvoeren van installatie werkzaamheden. Innovatie is voor ons ook van groot belang en om deze reden richten we ons heden ten dage ook op duurzaamheid. Duurzaamheid betekent bewust omgaan met energie en door vooruitstrevend te zijn trachten we dit terug te voeren op de installaties die we leveren en installeren. Dankzij onze expertise weten we iedere klus tot tevredenheid af te ronden.

Contact

Om gebruik te maken van onze diensten kunt u contact opnemen met telefoonnummer 050 – 502 79 79 (Roden) of 0513 – 617 000 (Heerenveen). Het sturen van een mail is ook mogelijk. U kunt een mail sturen naar mebatherm@mebatherm.nl. Op de pagina contact kunt u bovendien het contactformulier invullen. U krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie.

Voor een adviesgesprek kunt u ons ook contacteren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat u precies nodig heeft. Vervolgens kunnen wij toelichten wat wij voor u kunnen betekenen. Op basis van het adviesgesprek kunnen we eventueel ook een offerte uitbrengen.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com