Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Drachten

Installatiebedrijf Drachten

Zoekt u een installatiebedrijf in Drachten of in de buurt daarvan? Dan heeft u deze wellicht gevonden, want bij Mebatherm kunt u terecht voor allerlei installatiewerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in alle denkbare installatieklussen. Dit komt mede door onze jarenlange ervaring en vooruitstrevendheid. Graag horen we waarvoor u een installatiebedrijf in Drachten nodig heeft, zodat we op basis van uw wensen een offerte kunnen maken.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor het installeren, onderhouden en repareren van allerlei installaties. Denk aan CV ketels, ventilatiesystemen, badkamers, et cetera. Ook voor klimaattechniek, loodgieterswerk, domotica en elektrotechniek bent u bij ons goed. Door onze website te bekijken kunt u zien waarvoor u ons kunt inschakelen. Indien u meer informatie wenst over hetgeen wat we aanbieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonne-energie

Wij zijn voorts gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonne-energiesystemen. Zo kunt u via onze website voordelig terecht voor zonnepanelen, omvormers en zonneboilers. Hierbij heeft u de keus uit een tweetal all-in pakketten. Zo kunt u kiezen voor een pakket met 12 panelen en een pakket met 16 panelen. Heeft u minder of meer panelen nodig? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. U krijgt per mail binnen een aantal werkdagen een voorstel toegestuurd. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn voor het opstellen van de factuur, dan nemen we contact met u op. U kunt voor een offerte ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vestigingen in Roden en in Heerenveen heeft ons installatiebedrijf een ideale liging voor Drachten. Voor de vestiging Roden belt u naar 050 – 502 79 79 en voor de vestiging Heerenveen kunt u bellen naar 0513 – 617 000.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com