Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Haren

Installatiebedrijf Haren

Op zoek naar een betrouwbaar en voordelig installatiebedrijf? Mebatherm kan u in Haren helpen bij het installeren van installaties. Het noorden van Nederland is ons werkgebied. Wij hebben vestigingen in Heerenveen en Roden en zijn derhalve vooral werkzaam in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van diverse installaties. Ook voor het repareren van installaties bent u bij ons goed. Wij hebben een reparatieservice die 24 uur per dag bereikbaar is. Naast de gebruikelijke installatiewerkzaamheden kunt u ons ook inschakelen voor het leveren en plaatsen van sanitair, zonne-energiesystemen en ledverlichting.

Installatiebedrijf Haren sinds 1966

Door onze ervaring is geen probleem voor ons te groot. Al sinds 1966 installeren, onderhouden en repareren we allerlei verschillende installaties. Al onze medewerkers, die stuk voor stuk vakkundig zijn, gaan voor het allerbeste. Dit merkt u wanneer u kiest voor ons installatiebedrijf. Het leveren van kwaliteit staat op één en het maakt niet uit of u een particulier bent of een zakelijke opdrachtgever.

Contact installatiebedrijf Haren

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Hiervoor kunt u ons bellen of mailen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Dit kan door te bellen naar één van onze twee vestigingen: 050 – 502 79 79 (Roden) of 0513 – 617 000 (Heerenveen). Mailen kan door een mail te sturen naar mebatherm@mebatherm.nl. Het gebruik van onze contactformulier op de website is hiernaast ook mogelijk.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com