Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Leek

Installatiebedrijf Leek

Heeft u een installatiebedrijf nodig die bij u bepaalde werkzaamheden kan uitvoeren? Zoek niet verder, want Mebatherm is het bedrijf dat u kan helpen bij deze werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben voor veel opdrachtgevers allerlei klussen succesvol uitgevoerd. Hierdoor kunnen we bogen op veel expertise. Mebatherm is dan ook een gerenommeerd installatiebedrijf in het noorden van het land. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en Roden. We hebben veel ervaring opgebouwd op het gebied van onder meer sanitair, verwarming, centrale verwarming, klimaattechniek, elektrotechniek, domotica en loodgieterswerk.

Installatiewerkzaamheden bij installatiebedrijf Leek

Wij hebben 50 jaar ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. Het gaat hierbij om het plaatsen, onderhouden en repareren van cv-installaties, ventilatiesystemen, water, gas en elektra installaties. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Ook scholen en sportverenigingen hebben in het verleden gebruik gemaakt van onze diensten en maken nog altijd gebruik van onze service en onderhoud. Voor LED-verlichting en zonne-energiesystemen kunt u op onze website kijken.

Contact met installatiebedrijf Leek

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen bij onduidelijkheden duidelijkheid verschaffen en iedere vraag omtrent onze diensten kunnen wij voor u beantwoorden, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Onze contactgegevens hiervoor zijn:

Telefoonnummer vestiging Roden: 050 – 502 79 79
Telefoonnummer vestiging Heerenveen: 0513 – 617 000
Mailadres: mebatherm@mebatherm.nl

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Op mails wordt zo spoed mogelijk gereageerd. Op aanvragen ontvangt u meestal binnen één werkdag een reactie van één van onze vakkundige medewerkers.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com