Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Sneek

Installatiebedrijf Sneek

Zoekt u een installatiebedrijf? Voor installatieklussen in Sneek of in de omgeving van Sneek bent u bij Mebatherm helemaal goed. Als installatiebedrijf kunnen wij u helpen op diverse vlakken. Denk hierbij aan onder meer Cv-installaties, ventilatiesystemen, verwarming en zonne-energiesystemen. U kunt bij ons uitgaan van vakkundigheid. Als het om periodiek onderhoud gaat bent u bij ons eveneens goed. Onderhoudswerkzaamheden worden vakkundig gedaan en storingen worden adequaat verholpen.

Installatiebedrijf Sneek ook voor onderhoud en service

Na oplevering van een installatie kunt u altijd bij ons terecht. Voor onderhoud en service is het mogelijk om gebruik te maken van onze servicemonteurs. Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract komt een servicemonteur regelmatig langs om de door ons geplaatste installatie te controleren. Hierbij wordt gekeken naar de werking van de installatie, zodat de werking kan worden gewaarborgd. Dit is belangrijk, want u veel installaties zijn eenmaal in gebruik van groot belang. Door regelmatig onderhoud te plegen is de kans op storingen ook een stuk geringer.

Overige producten en diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onder meer LED-verlichting en zonne-energiesystemen. Zowel LED-verlichting als zonne-energie zorgt voor een lagere energierekening. Bekijk het aanbod voor meer informatie. Via onze website is het ook mogelijk om CV ketels te bestellen. Op een speciale webshop vindt u onder meer CV ketels van de merken ATAG, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant.

Contact

Voor prijzen of vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren, wij kunnen u dan verder adviseren. Het aanvragen van een adviesgesprek is daarnaast mogelijk. Onze contactgegevens zijn:

Telefoonnummer: 050 – 502 79 79 (Roden) & 0513 – 617 000 (Heerenveen)
E-mail: mebatherm@mebatherm.nl

tikpornvideos.com http://porncavehd.com