Lees meer over onze
SL!MME diensten
Installatiebedrijf Ureterp

Installatiebedrijf Ureterp

Zoekt u een installatiebedrijf in Ureterp? Mebatherm is een gerenommeerd installatiebedrijf met vestigingen in Heerenveen en Roden. Met een team professionals verrichten we dagelijks werkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Als installatiebedrijf kunt u ons inschakelen voor het plaatsen en onderhouden van installaties in bijvoorbeeld badkamers, toiletten en keukens. Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo zijn wij gespecialiseerd in luchtverwarming installaties, CV ketels, zonne-energiesystemen, klimaattechniek, elektrotechniek, domotica en loodgieterswerk. Het onderhoud van veel systemen behoort ook tot ons takenpakket.

Elektrotechniek

Wilt u dat elektrotechnische installaties in uw woning of kantoorpand professional worden aangelegd? Mebatherm is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. Dit kan gaan om een brandmeldinstallatie of een complexe installatie. Na oplevering van de installatie zijn onze monteurs ook inzetbaar voor het onderhouden van de installaties. Hiervoor kunt u een service- en onderhoudscontract met ons aangaan.

In de vele jaren dat we actief zijn hebben we een grote klantenkring weten op te bouwen. Dit komt mede door onze vakkundige werkwijze. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en door een duidelijke planning weet u altijd waar u als klant aan toe bent.

Contact

Heeft u vragen of wilt u onze prijzen weten? Neem hiervoor contact met ons op. Dat kan door telefonisch contact op te nemen met 050 – 502 79 79 (Roden) of 0513 – 617 000 (Heerenveen). Mailen kan naar mebatherm@mebatherm.nl. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tijdens kantooruren bereikbaar. Wij staan u graag te woord.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com