Lees meer over onze
SL!MME diensten
Luchtverwarming

Luchtverwarming

Een gezonde leefomgeving creëert Mebatherm eenvoudig voor u met luchtverwarming van Brink Climate Systems. Luchtverwarming is een gezonde vorm van verwarming waarbij geen water of andere vloeistoffen nodig zijn om warmte af te geven. Het wordt veel toegepast in kantoren en werkplaatsen, maar is ook prima geschikt in uw woning. In de winter zorgt luchtverwarming ervoor dat uw huis of kantoor lekker warm is en in de zomer doet het luchtverwarmingssysteem dienst als airconditioning. U heeft geen radiator meer nodig. Door luchtverwarming ervaart u altijd een aangename temperatuur.

Luchtverwarming werkt ook als ventilatiesysteem

Een ander voordeel van luchtverwarming is het dat het ook als compleet ventilatiesysteem werkt. U kunt met luchtverwarming op een gezonde manier wonen en werken doordat de lucht continue ververst wordt. Het luchtverwarmingssysteem ventileert, filtert en ververst continu de lucht. De verse lucht heeft een hoog zuurstofgehalte waardoor u in een gezond binnenklimaat leeft. Ook reguleert het systeem uw vochthuishouding zodat u geen last meer heeft van een vochtige of droge lucht. U kunt met luchtverwarming op een gezonde manier wonen en werken.

Andere voordelen van luchtverwarming

Realisatie van luchtverwarming zorgt niet alleen voor de gezonde leefomgeving. Het brengt ook andere voordelen met zich mee zoals:

Eén geïntegreerde installatie voor verwarming en ventilatie
Geen leidingen en radiatoren, dus ruimtewinst
Lage kosten door een zeer hoog rendement
Eenvoudig uit te breiden met topkoeling
Korte opwarmtijd en daardoor een hoog thermisch comfort
Luchtcirculatie verdeelt de warmte van andere energiebronnen, zoals de warmte van zon-instraling en van de open haard
Behoud van de constructie door gecontroleerde en continue ventilatie
Luchtverwarming is goed te combineren met warmteterugwinning

Luchtverwarming van Brink Climate Systems

Mebatherm levert alleen de beste systemen van luchtverwarming. Daarom werken wij met Brink Climate Systems. Door zeer geavanceerde technieken zijn deze systemen erg vooruitstrevend op het gebied van luchtverwarming. Brink Climate Systems biedt maximaal comfort in combinatie met lage energiekosten en een betaalbare prijs. Daarom is luchtverwarming goed voor mens en milieu en ook nog eens voordelig. Bovendien kan luchtverwarming uitgebreid worden met een warmtepomp en een zonneboiler, waardoor de energiebesparing nog groter wordt.