Lees meer over onze
SL!MME diensten
LED verlichting

Ledverlichting

Met de toepassing van ledverlichting in uw woning of kantoor kunt u besparen op uw energieverbruik. Mebatherm is gespecialiseerd in ledverlichting en kan u voorzien van passend advies. Wij leveren ledverlichting van hoogwaardige kwaliteit en kunnen de ledverlichting in uw woning of pand installeren. Daarnaast ontwikkelen wij ook nieuwe armaturen en lampen voor projecten waarbij maatwerk gewenst is.

Mebatherm kan u voorzien van maatwerk bij de realisatie van ledverlichting

De mogelijkheden in ledverlichting zijn ontzettend veelzijdig, wat een groot voordeel is ten opzichte van conventionele verlichting. Er kan gekozen worden uit diverse lenzen, kleuren, lampen en armaturen, om een sfeervolle inrichting te realiseren in uw woning. Het realiseren van ledverlichting in bedrijfsruimten vraagt om maatwerk. De juiste keuze in lampen, armaturen en lichtkleur kan bijdragen aan een prettige werkomgeving. Als specialist in ledverlichting kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden en een lichtplan voor u opstellen voor een optimaal resultaat.

Power Led verlichting in uw keuken

Er zitten veel voordelen aan power LED verlichting in uw keuken. Zo is het duurzaam en onderhoudsvrij, eenvoudig en snel te monteren en beschikt power LED verlichting over een spatwaterbestendige behuizing. Voor meer informatie over power LED verlichting in uw keuken verwijzen wij u graag naar de website van Airo design. http://www.airodesign.nl/led-verlichting

Airo design, voor betaalbaar design en een perfecte combinatie van functionaliteit en milieubewust handelen.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com