Lees meer over onze
SL!MME diensten
Onderhoud cv-ketel

Onderhoud cv-ketel

U kunt ook bij Mebatherm terecht voor onderhoud aan uw cv-ketel. Uw cv-ketel zorgt ervoor dat uw woning of kantoor beschikt over warm water waardoor u in een aangename temperatuur kunt wonen en werken. Een goede temperatuur zorgt voor een gezond klimaat. Met het oog op comfort is het belangrijk dat uw cv-ketel goed blijft werken. Daarom is onderhoud aan uw cv-ketel heel belangrijk. U kunt ons inschakelen voor service en onderhoud aan de cv-ketel. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw systeem goed blijft werken zodat u altijd van een aangename temperatuur kunt genieten. Wij kunnen bij u langskomen voor een eenmalig onderhoud of periodiek onderhoud aan uw cv-ketel.

Onderhoudscontract bij uw cv-ketel

Onderhoud van cv-ketels is ook belangrijk omdat de kans op storing aanzienlijk verkleind wordt. Daardoor wordt de levensduur behoorlijk verlengd. U kunt bij ons een speciaal service- en onderhoudscontract afsluiten dat voor u heel voordelig is. Onze specialisten komen dan regelmatig langs om te controleren en onderhoud te bieden. Zo kunnen wij een optimale werking blijven waarborgen in uw woning of kantoor. Bovendien bieden wij een 24-uur service als uw systeem toch onverhoopt een storing heeft. Houd uw cv-ketel  in optimale staat met één van onze voordelige onderhoudscontracten. Mebatherm biedt twee verschillende contracten, COMFORT en COMFORT PLUS. U kiest welk onderhoudscontract het beste bij u past.

Comfort abonnement:

Geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij onderhoud
Jaarlijks onderhoud*
24/7 service bij storing
Kosten per jaar: € 80,-

Comfort PLUS abonnement:

Geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij onderhoud
Geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij storingen **
Jaarlijks onderhoud*
24/7 service bij storing
Kosten per jaar: € 120,-
* inclusief nieuwe filter voor lv en wtw
** onbeperkt eerste ¾ uur per storingsoorzaak

Mebatherm Installatietechniek staat 24 uur per dag klaar om de storing te verhelpen en het probleem op te lossen. Zo zorgt u samen met Mebatherm voor het onderhoud van uw cv-ketel en kunt u optimaal genieten van een gezond klimaat waarin u aangenaam kunt wonen en werken

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com