Lees meer over onze
SL!MME diensten
Warmte-installatie

Warmte-installatie

Een goede warmte-installatie verwarmt, koelt en ventileert uw huis of kantoor en zorgt voor warm water. Mebatherm levert alleen de beste warmte-installaties van Brink Climate Systems. U kunt uw huis verwarmen met een cv-ketel, maar ook met luchtverwarming. Bij luchtverwarming is er een energiezuinige en milieuvriendelijke uitbreiding mogelijk, zoals een warmtepomp en een zonneboiler. Mebatherm levert dan een warmte-installatie als duurzame totaaloplossing, waarbij uw woning of kantoor niet alleen goed verwarmd is, maar ook vriendelijk is voor het milieu.

De cv-ketel is de basis van uw warmte-installatie

Een lekker warm huis begint met een goed werkende cv-ketel als basis van uw warmte-installatie. Mebatherm biedt als totaalinstallateur diverse merken aan en zorgt voor een goede warmte-installatie in uw huis. Wij adviseren u persoonlijk. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt op het gebied van warmte-installatie. Bovendien kunt u uw cv-ketel in optimale staat houden met onze onderhoudscontracten. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw cv-ketel en daardoor uw warmte-installatie blijft werken.

Luchtverwarming: een energiebesparing in uw warmte-installatie

Een warmte-installatie kan ook gerealiseerd worden met luchtverwarming. Dat is een gezonde vorm van verwarming waarbij geen water of andere vloeistoffen nodig zijn om warmte af te geven. Het wordt veel toegepast in kantoren en werkplaatsen, maar is ook prima geschikt in uw woning. In de winter zorgt deze warmte-installatie ervoor dat uw huis of kantoor lekker warm is en in de zomer doet het luchtverwarmingssysteem dienst als airconditioning. U heeft geen radiator meer nodig. Door luchtverwarming als warmte-installatie ervaart u altijd een aangename temperatuur.

Een warmtepomp kan als extra onderdeel op de warmte-installatie toegepast worden. De pomp haalt in de winter energie uit de bodem waarmee uw huis via luchtverwarming verwarmd wordt. In de zomer werkt de warmte-installatie andersom. Een andere slimme oplossing voor warmte-installatie en  voor energie besparen is het installeren van een zonneboiler met zonnepanelen.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com