CV-Slim zakelijk

Zakelijk

Mebatherm is dé leverancier in hoogwaardige cv-ketels! Wij leveren onze ketels aan bedrijven en woningcorporaties.


Aankoop en onderhoud CV ketels bedrijven

Bedrijven

Wij leveren warmte en comfort aan elk bedrijf. Een uitgebreid aanbod in cv-ketels met hoog rendement.

Voordelige en milieuvriendelijke CV aankopen

Goed voor milieu en portomonnee

Onze energiezuinige cv-ketels dragen bij aan een beter milieu én zijn goed voor uw portemonnee. De ketels maken beperkt gebruik van gas en elektriciteit. Deze energiebesparing resulteert in maandelijkse kostenbesparing.

Slimme thermostaat - CV-Slim

Slimme thermostaat

Houd te allen tijde het energieverbruik van uw bedrijf in de gaten met de slimme thermostaat. Hiermee wordt het energieverbruik geregistreerd, gunstige stookgedrag geregeld, temperaturen voorgeprogrammeerd en op afstand bedient.

24/7 service - CV-Slim

24-uurs service

Is uw bedrijf buiten reguliere kantooruren en in weekenden geopend? Met onze 24-uurs service staan onze monteurs 24/7 voor u klaar. Bij een storing is één simpel belletje voldoende.


CV-ketels woningcorporaties

Woningcorporaties

Mebatherm heeft de kennis en expertise in huis om woningcorporaties te ondersteunen in de aanschaf van cv-ketels. Wij adviseren per woningtype hoe het energielabel verbeterd kan worden met onze energiezuinige cv-ketels.

Energiezuinige CV-ketels - CV-Slim

Energiezuinig zonder verlies van comfort

Energiezuinige cv-ketel én hoog warmwatercomfort? Dat kan! Door onze technieken levert uw huurder niks in op douche of bad comfort en geniet ook nog eens van een lage energierekening.

Voordelige aankoop CV-ketels - CV-Slim

Voordelig in aanschaf

Als woningcorporatie schaft u vaak grote aantallen in één keer aan. Onze cv-ketels met een zeer hoge prijs/kwaliteitverhouding worden hierdoor voor u nog voordeliger. Profiteer van kortingen bij grote afnames.

onderhoud en installatie CV-ketels - CV-Slim

Van installatie tot onderhoud

Binnen één dag is de installatie van de cv-ketel voltooid. Ook na installatie bieden wij onze services aan. Met het Mebatherm onderhoudscontract komen onze monteurs regelmatig langs voor onderhoud en optimalisatie. Hierdoor blijft de cv in topconditie en kunnen wij een optimale levensduur garanderen. Als woningbouwcorporatie heeft u hier geen omkijken naar.

Brink Rehema Atag Vaillant Intergas Nefit