Lees meer over onze
SL!MME diensten
Zonnepanelen Drachten

Zonnepanelen Drachten

Voor zonne-energie systemen bent u bij Mebatherm goed. Wij verkopen zonnepanelen, omvormers en zonneboilers. Hierdoor kunt u eenvoudig veel geld besparen op uw energienota. Naast het leveren van zonnepanelen, omvormers en zonneboilers kunnen wij deze ook voor u installeren, zodat u er na installatie direct gebruik van kunt maken.

Ons aanbod zonnepanelen

Bij Mebatherm kunt u kiezen voor een tweetal all-in pakketten. Deze pakketten bevatten respectievelijk twaalf en zestien panelen. De zonnepanelen die u bij ons kunt kopen gaan minimaal 25 jaar mee. U heeft ook standaard 25 jaar garantie op de panelen. De terugverdientijd is ongeveer zeven jaar en aangezien de stroomprijs met gemiddeld vijf procent per jaar stijgt, kunt u op een gegeven moment veel geld overhouden. Als bezitter van zonnepanelen kunt u bovendien geld verdienen door stroom te leveren aan het elektriciteitsnet. Een ander belangrijk voordeel is dat u bijdraagt aan minder luchtverontreiniging. Bij het opwekken van stroom wordt op dit moment veel gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen en deze zijn slecht voor het milieu.

De werking van zonnepanelen

Zonnepanalen bestaan uit zogeheten siliciumplaten. Deze zetten licht om in stroom. Door een halfgeleider ontstaat er gelijkspanning. Deze spanning wordt opgevoerd omdat diverse cellen met elkaar zijn verbonden. Een omvormer zorgt vervolgens voor wisselstroom, zodat apparaten in huis hier gebruik van kunnen maken.

Contact en bestellen

Wilt u meer informatie over de producten die wij aanbieden? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Het bestellen van de beschikbare panelen kan via onze website. U kunt een bestelling ook altijd telefonisch doorgeven.

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com