Lees meer over onze
SL!MME diensten
Zonnepanelen Haren

Zonnepanelen Haren

Zoekt u een zonne-energie systeem? Voor zonnepanelen Haren bent u bij ons goed. Wij leveren al vele jaren zonnepanelen. Ook aan particulieren en bedrijven in Haren en omgeving hebben we al met regelmaat zonnepanelen mogen leveren. Voor het installeren van de panelen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Optimaal rendement

U wilt natuurlijk kunnen profiteren van een optimaal rendement. Vrijwel elk type woning of bedrijfspand is in principe geschikt voor zonnepanelen. Een dak richting het zuiden is het meest ideaal, maar ook daken gericht naar het westen en oosten zijn geschikt. Een hellingsvlak tussen 30 en 40 graden is daarnaast het meest gunstig. Op een plat dak kunt u eventueel zelf de helling van de panelen bepalen, zodat een plat dak soms zelfs geschikter is dan een schuin dak.

Installatie

De zonnepanelen kunnen wij binnen één dag bij u installeren. De snelheid van de installatie hangt af van het aantal panelen, de bereikbaarheid van het dak en de afmeting van de panelen. Ook de dakconstructie speelt een rol. Op een plat dak is het makkelijker werken dan wanneer de panelen op een schuin dak moeten worden geplaatst. Onder het dak plaatsen we een omvormer, die de gelijkstroom omzet in wisselstroom.

Contact

Geïnteresseerd in onze diensten? Bij Mebatherm kunt u terecht voor het bestellen van zonnepanelen. Voor vrijblijvend advies kunt u ons eveneens benaderen. Niet ieder dak is immers hetzelfde en daarom is het belangrijk dat de zonnepanelen op de juiste manier worden geplaatst. Wij kunnen u vertellen welke panelen geschikt zijn en hoe deze het beste kunnen worden geïnstalleerd.

Informatie Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

tikpornvideos.com http://porncavehd.com